Bejelentkezés

x
Search & Filters

Egy Led Zeppelin-hez kapcsolódó projekten dolgozik Robert Plant



A LedZepNews tájékoztatása szerint Robert Plant egy Led Zeppelin-hez kapcsolódó projekten dolgozik, amelynek részletei ugyan még titkosak, de annyi kiderült, hogy a zenekar egyik klasszikus daláról van szó, amelyből új verzió készül.
 
Az információ Antonella Gambotto-Burke énekesnőtől, dalszerzőtől és írónőtől származik, aki a következőkről számolt be: "ez a projekt egyelőre szigorúan titkos, de azt elárulhatom, hogy egy Led Zeppelin dalhoz kapcsolódik. Óriási megtiszteltetés Robert-tel dolgozni. Varázslatos energia árad belőle, ami szinte szó szerint betölti a teret, amikor belép valahova. Spirituális értelemben ő egy igazi óriás, a zene pedig természetesen fantasztikus. Még mindig alig hiszem el, hogy ez nem csak álom!"
 
Gambotto-Burke egy későbbi - azóta törölt - Facebook-posztban így írt a közös munkáról: "ha 2024 nem lett volna eddig is igazi érzelmi hullámvasút, a mai napot Robert Plant-tel tölthettem a stúdióban. Ő maga választotta a Magic Garden-t, aminek köszönhetően a csodálatos Gavin Monaghan bekerült azon kevés producerek közé, akik egy Led Zeppelin dalon dolgozhattak."
 
Antonella Gambotto-Burke