Bejelentkezés

x
Search & Filters

Elkészült Axl Rose hivatalos weboldala



Elindult Axl Rose hivatalos weboldala, amelyen egyelőre még nincs túl sok tartalom, de egyes vélemények szerint azért volt rá szükség, mert az énekes hamarosan kiad majd egy könyvet, amit a honlapon keresztül lehet beszerezni.
 
Az https://officialaxlrose.com/ oldalon jelenleg három fotót találunk, amiket szabadon mozgathatunk ide-oda a kurzor segítségével, a háttérben pedig régi és új videók futnak a frontemberről. A menüpontok között találunk egy galériát néhány további fényképpel, egy hírek szekciót, ahol három bejegyzés olvasható a nemrég közzétett The General című dallal kapcsolatban, valamint egy leírást, amelyben ez áll: "William Bruce Rose Jr. 1962. február 2-án született az Indiana állambeli Lafayette-ben, a 80-as évek végén pedig Axl Rose művésznéven vált világhírűvé a Guns N' Roses énekeseként és fő dalszerzőjeként a banda debütáló albumának, az Appetite For Destruction-nek köszönhetően. Jellegzetes hangjával legendás státuszt ért el a rocktörténelemben."
 
A Guns N' Roses-nek egyelőre nincsenek turnés tervei, így Slash és Duff McKagan 2016-os visszatérése óta ez lehet az első olyan év, amelyben nem fognak koncertezni. Slash jelenleg Myles Kennedy-vel és a The Conspirators-szel turnézik - április 19-én a budapesti MVM Dome-ben is fellépnek - májusban pedig érkezik az illusztris vendégek közreműködésével készített bluesos szólóalbuma (bővebben itt). Duff tavaly adta ki Lighthouse című szólólemezét, amelynek dalait szeptember végétől mutatja majd be élőben Európában.