Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ezért hagyott fel az amerikai focival a Green Day frontembere



Billie Joe Armstrong az utóbbi időben egyre többször oszt meg az Instagram-követőivel személyes hangvételű posztokat, amelyekből az élete egy-egy kevésbé ismert részletére is fény derül. A Green Day frontembere a napokban azt a periódust idézte fel, amikor amerikai focit játszott és azt is elárulta, hogy miért hagyott fel végül a sporttal.
 
"Nem sokan tudják, hogy annak idején amerikai fociztam. Ezen a videón éppen az látszik, ahogy touchdownt szerzek a West County Spartans színeiben. Olyan csapatok ellen játszottunk, mint az Oakland Dynamites és a Richmond Steelers. Emlékszik még valaki rájuk? Nem mellesleg az unokatesóm, Shawn is a Spartans-t erősítette. Ezt a videót is ő bányászta elő valahonnan.
 
A videó a képre kattintva, vagy itt megtekinthető.
 
 
A focis karrierem végül nem volt hosszú életű, ugyanis hamarosan azon kaptam magam, hogy mindenki jóval nagyobb darab lett nálam, ezért úgy döntöttem, hogy inkább valami más elfoglaltságot keresek, ami közben nem nyomják ki a szuszt belőlem! Ha lapoztok egyet, láthattok egy régi közös fotót rólam és a bátyámról, David-ről. Ő tényleg nagyon tehetséges sportoló volt. A foci mellett a baseballban is maximálisan megállta a helyét."