Bejelentkezés

x
Search & Filters

Fish!, Plastic Bitch, dj Senior Hal – Balmazújváros, Baki klub, 2013. november 16.

A budapesti Fish! zenekar már nem meglepő módon rukkolt elő nemrégiben a Konzervzene albumukkal, amit, ha valaki fizikálisan megrendel, valóban egy konzervvel találja szemben magát, de a srácok negyedik nagylemezét a honlapjukról is le lehet tölteni teljesen ingyen.

A Kovács Krisztián által fémjelzett zenekar ennek apropóján lemezbemutató turnéra adta a fejét, így a már rutinná vált balmazújvárosi Baki klubot sem hagyhatják ki. Így, aki kíváncsi rájuk, november 16-án mindenképp látogasson el a fent említett helyre a fent említett időben.

A Plastic Bitch neve sem hangozhat ismeretlenül az underground zenekarok háza táján kicsit is jártasak körében, a magukat rock/new wave kategóriába soroló zenekar 2000-ben alakult, és az évek során folyamatos fejlődésükkel és szorgalmukkal kivívták a nagyérdemű odafigyelését. A srácok valamivel este 8 óra után lépnek a színpadra, így célszerű és ajánlott dolog minél hamarabb érkezni, hisz megérdemlik, hogy a ház falát már az ő koncertjük alatt kezdjük el kirúgni.

Majd a főzenekar csap a húrok közé, és a Konzervzene album dalain kívül a már slágergyanús szerzemények is helyt kapnak, többek között a Magasan száll és a Személyes üzenet is. De ha nem éred be ennyi információval, mindenképp látogass el szombaton a Baki klubba, hisz ezt át kell élni, és majd reggel távozni a tett helyszínéről.

Jaa, hogy a koncertek után nem ér véget a bulizásnak?! Pontosan! Dj Senior Hal, a Fish! frontembere fogja szolgáltatni a zenét reggelig. Így még azoknak is kötelező vagy legalábbis erősen ajánlott ez az esemény, aki vonattal vagy busszal kényszerül utazni.

További információt itt olvashattok az eseményről:

https://www.facebook.com/events/216487388524449/

 

Fish! - Kamu

 

 

 

Címkék: 
fish!