Bejelentkezés

x
Search & Filters

Foo Fighters - Óriási durranásra készülnek az új albummal!



Dave Grohl meglehetősen elfoglalt volt az elmúlt időszakban, ugyanis nem kisebb sztárokkal dolgozott együtt, mint a Ghost (Ghost B.C.) és a country-zene szupersztárjainak számító Zac Brown Band. Most azonban újra a Foo Fighters felé fordította figyelmét, és a zenekar következő albumával kapcsolatban egy elég érdekes kijelentést is tett.

Az American Music Awards-on Grohl a Rolling Stone Magazinnak adott interjúja során beszélt a Foo Fighters soron következő albumáról. “Ez egy igazi nagymenő lesz! Egy olyan dolgot csinálunk, amiről senki nem tud semmit, és ez kib*szottul nagy király! Hamarosan elkezdődnek a felvételek, de úgy csináljuk, ahogyan eddig még soha senki más nem csinálta, és úgy is írtuk ezt az albumot, ahogyan nem hinném, hogy valaha is csinálta volna már valaki korábban" - mondta Grohl, aki nem bonyolította túl a magyarázkodást, így a további részletekre még várnunk kell, hogy megtudjuk, mit is jelent pontosan az a kijelentése, hogy úgy írták és veszik fel az albumot, ahogyan azelőtt még soha senki.

Az új lemez egyébként a zenekar 2011-ben megjelent ‘Wasting Light' című albumának folytatásaként kerül kereskedelmi forgalomba.

 

Foo Fighters - Rope

 

 



 

Címkék: 
Foo Fighters
Dave Grohl