Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hangulatos, vidám rockbuli 3 bandával január 31-én Budapesten, az S8 Underground ClubbanHangulatos, vidám este szem- és fültanúi lehetnek azok, akik január 31-én a legfrissebb fővárosi underground klubba látogatnak. A budapesti belváros közepén található S8 Underground Clubban három életrevaló, pozitív világszemléletűzenekar ad koncertet. Élükön a Junkies-ből ismert Sajti Levente vezetésével létrejött Lucy.

A Lucy-t, Sajti Levente gitáros a Junkiesból való kiválása után alapította. Triónak indult a történet, ám néhány tagcserét követően kialakult a mai felállás: Sajti Levente: ének, szólógitár, - Kiss Milán: ének, ritmusgitár, - Faigl 'Pálca' Zoltán: basszusgitár és Sinkovits Balázs: dob. A zenekar bemutatkozó lemeze a 2014 nyarán jelent meg az EDGE Records kiadásában 'Budapestről Szeretettel' címmel!

 

 

"Myname is Templar, Simon Templar." - 1962-ben hangzott fel először ez a mondat Roger Moore angol színész szájából a The Saint című film első filmkockáin. Megkockáztatjuk, hogy később a James Bond-ok forgatásán Ő hozta vissza a köztudatba ezt a bemutatkozást a mozirajongók legnagyobb örömére.  A mindig megnyerő, sármos kalandor Simon Templar, veszélyes, kockázatos helyzetekben is lehengerlő magabiztossággal, könnyedén hárítja el a bajt az azóta már emblematikussá vált hófehér Volvo P1800-as sportautójával. És, hogy miért is választották ezt a zenekarnevet, az egyelőre titok, de állítólag kinyomozható. "Lendületes, alternatív rockzene, gondolatébresztő szövegcentrikus dalok, igazi underground."

 


A PilvakszCoffee Shop 2013-ban alakult, azzal a nem titkolt céllal, hogy uralmuk alá hajtsák az egész világot. Aztán az első közös sörözés során a srácok úgy döntöttek, hogy inkább megpróbálnak zenélni. Ezzel a mai napig próbálkoznak „több-kevesebb sikerrel”, de ahogy mondják, ha más nem is, legalább ők élvezik azt, hogy anélkül zajonghatnak néha, hogy rájuk hívnák a rendőrséget.  Több alkalommal is játszottak különböző szegedi szórakozóhelyeken, de végre elérkezett az idő, hogy egy jól sikerült fellépéssel és saját számok tömkelegével a tarsolyukban Budapesten is bemutatkozhassanak, és összejöjjön az előbb említett világuralom.

 


FinalCrushing:

2015. január 31.  (szombat)

Kapunyitás: 19.00, koncertkezdés: 20.00
Program: Lucy | PilvakszCoffee Shop | Simon Templar | Rockbuli
Belépő: 690 Ft

Esemény: https://www.facebook.com/events/771103356300111/

Lucy:
https://www.facebook.com/lucyzenekar
https://www.youtube.com/watch?v=mQXRo7UbiQg

PilvakszCoffee Shop:
https://www.facebook.com/Pilvakszcoffeeshop

Simon Templar:
https://www.facebook.com/pages/Simon-Templar-Zenekar/148349735314990
https://www.youtube.com/watch?v=LDKYmdFX0pI

 


 

Címkék: 
Lucy
PilvakszCoffee Shop
Simon Templar