Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hárman is kiszálltak a csak női tagokból álló Thundermother-ből



Hárman is távoztak a Thundermother-ből, amelyben így egyedül Filippa Nassil gitáros maradt, aki azonban máris szerzett új társakat maga mellé. Filippa ugyan a saját közleményében nagyon diplomatikusan fogalmozott, azonban Guernica Mancini, Emlee Johnson és Mona Lindgren - akik a továbbiakban is együtt zenélnek majd - azt állítják, hogy minden azzal kezdődött, hogy a gitáros kirúgta Guernica-t és egyébként sem volt egyetértés a bandán belül.
 
Filippa Nassil
 
Filippa Nassil: "az elmúlt egy év rengeteget kalandot és új élményt hozott, és életre szóló élményeket szereztünk. Sajnos a banda eddig ismert felállásának közös útja a végéhez ért és új fejezet kezdődik a Thundermother történetében, régi és új arcokkal, valamint számtalan további kalanddal és élménnyel. Sajnálatos módon hét év után arra a döntésre jutottunk, hogy külön folytatjuk. Guernica, Emlee és Mona mostantól a saját karrierjükre koncentrálnak, amihez csakis a legjobbakat kívánom nekik!
 

 
Ugyanakkor örömmel jelenthetem, hogy korábbi basszusgitárosunk, Majsan, aki másfél éve a tanulmányai miatt szállt ki a zenekarból, most visszatér hozzánk, ráadásul sikerült megnyernünk magunknak a fantasztikus Linnéa Vikström-öt (Therion, At The Movies) is, így ezentúl az ő csodálatos és erőteljes hangját hallhatjátok majd a Thundermother-ben!
 
Linnéa Vikström
 
Izgatottan várjuk, hogy mit hoz a jövő és biztos vagyok benne, hogy a lányokkal együtt kurvára oda fogunk csapni! Mutassuk meg a világnak, hogy mennyi tehetséges női zenész van és fogadjátok szeretettel a zenekar új tagjait! Továbbra is éljen a rock! Csók: Filippa"
 
A másik három lány közleménye azonban némileg árnyalja a gitáros által közölt sorokat: "szomorú szívvel írjuk ezt a posztot, de Filippa úgy döntött, hogy Guernica ideje lejárt a Thundermother-ben. Ezért és a zenekaron belüli egyetértés hiánya miatt Emlee és Mona is úgy döntött, hogy kiszáll a bandából, így Filippa új felállással viszi tovább a Thundermother-t, mi hárman pedig továbbra is együtt fogunk játszani egy új csapatban. Szeretnénk megköszönni mindenkinek az eddigi támogatást. Hálásak vagyunk a Thundermother-rel szerzett élményeinkért és reméljük, hogy a továbbiakban is velünk tartotok. Tisztában vagyunk vele, hogy nem lehet könnyű olvasni ezeket a sorokat, és higgyétek el, hogy nekünk is nagyon nehéz ez a helyzet, hiszen életünk egy fontos részét kell meggyászolunk. Arra kérünk titeket, hogy legyetek kedvesek és tisztelettudóak a hozzászólásaitokban! Köszönjük a megértéseteket: Emlee, Mona és Guernica"