Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hivatalos! - Október 1-jén jérkezik a Depresszió új albuma

Ahogy korábban is említettük, már javában dolgozunk a Depresszió 7. stúdióalbumán. Az elmúlt 3 évben rengeteg ötletünk született, és most ezeket öntjük végleges formába.

Örömmel tudatjuk, hogy nagyon jól haladunk a munkával, és júniusban stúdióba is vonulunk. Ahogy a Vízválasztó, valamint a Csak a zene esetében, úgy most is a Super Size Recordingra esett a választásunk, ahol Varga Zoli Producerrel kiegészülve zajongunk majd 2 hónapon keresztül. A végleges anyag elkészüléséig még nagyon sokat formálódnak majd a dalok, de azt elmondhatjuk, hogy elég erős vázlatok születtek.

A lemezmegjelenéssel kapcsolatos terveink is formálódnak még, de a kiadónkkal megbeszéltek szerint, várhatóan 2014. október 1-jén lát napvilágot az új lemezünk. Ha minden jól megy, akkor a magas költségvetés ellenére is 990 Forintos rajongó-barát áron szerezhetitek majd be a korongot. Természetesen, extrákkal is készülünk az előrendelők számára, akik a zenekartól is megrendelhetik a friss anyagot. Hamarosan jönnek a részletek. Addig is, készülünk a "Csak a zene Turné 2014. Tavasz"-ra, ahol a megszokott kedvencek mellett, elég sok régen hallott dal is felbukkan majd, meg persze, a Rómeó vérzik, és a Sunset zenekarok is.

 

Depresszió - Jön a reggel

 


 
Címkék: 
Depresszió