Bejelentkezés

x
Search & Filters

Depresszió - Megvannak az őszi koncertdátumok, videóinterjú

Nagyon sikeres záróbulikon vagyunk túl, és borzasztóan hálásak vagyunk nektek az elmúlt pár napban átélt élményekért! Az egyre jobban fejlődő és bővülő VIII. Rockfeszten az eddigi legtöbb látogatót vonzó Felvidéki koncertünket adtuk, és ennek megfelelően a hangulat is óriási volt. Bár a hétfői vihar nem kímélte a balatonszemesi Zorall Sörolimpiát, de a sátorban felhőtlenül szórakozott mindenki, és mi is nagyon jól éreztük magunkat. A Szegedi Ifjúsági Napok közönsége és szervezői alaposan kitettek magukért. Minden szempontból prémium volt a buli. Ezek után következett a hivatalos Nyárzáró Koncert, a budapesti Zöld Pardonban, aminél el sem tudunk képzelni méltóbb befejezést a remek szezonunkhoz. Igazi jutalomjáték volt számunkra ez az este. Nem ragozzuk tovább... KÖSZÖNJÜK!!! A koncertekről készült képeket ide kattintva nézhetitek meg:

http://www.facebook.com/depressziomusic/photos_albums

A SZIN stábja készített egy aranyos videót is rólunk, amit itt nézhettek meg:

 A Zöld Pardonos bulink után pár perccel adott interjút Dávid a Fix Tv stábjának. A beszélgetésért katt ide:

 A debreceni Campus Fesztiválon készített interjút Ferivel a Roncsoló stábja. A koncertbejátszásokat is tartalmazó anyag itt látható:

 Ahogy ígértük, itt vannak a Depresszió 'Csak a zene' turné 2013. ősz dátumai:

10.11. Győr - Bridge Klub
10.12. Szombathely - Agora Sportház
10.18. Debrecen - Roncsbár
10.19. Miskolc - Ifiház
10.25. Szeged - IH Rendezvényház
11.15. Pécs - Pécsi Est Café
11.16. Veszprém - Diák Centrum
11.23. Budapest - Petőfi Csarnok

A turné állandó vendégei a Sunset és a Csakazértis lesznek, valamint 5 állomásra elkísér minket különleges vendégként a Junkies is. Budapesten egy eléggé súlyos fesztiválon veszünk részt, ahol a Sunset, a Bloody Roots, a Leander Rising és a Subscribe zúz majd velünk. A bulikról folyamatosan frissülő információkat találtok a honlapunk Koncertek menüpontja alatt, és hamarosan a Facebook-eseményekhez is csatlakozni tudtok. Ahogy korábban is említettük, októberben új anyaggal jelentkezünk. A Csak a zene című kiadvány 14 koncertfelvételt és 2 ÚJ DALT fog tartalmazni. Hamarosan friss információkkal jelentkezünk ezzel kapcsolatban is. Addig is, jöjjön a nyári turné ráadáskoncertje, egy ingyenes buli, augusztus 28-án, 19:00-kor, a kazincbarcikai Csónakázó-tónál!
 

Címkék: 
Depresszió