Bejelentkezés

x
Search & Filters

Joan Jett-en és Lita Ford-on múlik egykori zenekaruk, a The Runaways újraalakulása?



Bár a The Runaways mindössze négy évig létezett, így is meghatározó zenekarnak számít, mivel az első igazán népszerű, csak női tagokból álló rockbanda volt. Az évek során többször is felmerült az újraegyesülés ötlete, ami azonban végül sosem valósult meg és Cherie Currie szerint már nem is fog, pedig az énekesnő úgy érzi, tartoznának ennyivel a rajongóknak.
 
Cherie Currie
 
"Én vagyok az egyetlen, aki mindenkivel zenélt együtt a The Runaways széthullása vagy feloszlása után. Lita-val (Lita Ford) többször is. Ha jól emlékszem, legutóbb 2015-ben álltunk együtt színpadra. De játszottam Sandy-vel (Sandy West) is nem sokkal a halála előtt, ahogyan Joan-nel (Joan Jett) és Jackie-vel (Jackie Fox) is. Tényleg mindenkivel.
 
 
A legnagyobb gond az, hogy Lita-nak komoly problémája van Kenny-vel (Kenny Laguna, aki több mint 40 éve Joan Jett menedzsere, producere és szerzőtársa), és most már valamennyire értem is, hogy miért. Többször is felmerült a The Runaways visszatérése, de amikor Lita nyitott lett volna rá, Joan nem volt az, és fordítva, ami hülyeség, és igazán ideje lenne már felnőniük. Joan azzal szokott jönni, hogy már nem vagyunk sem tinédzserek, sem a The Runaways, de szerintem ez hihetetlenül önző hozzáállás. Mindent a rajongókért kell csinálnunk. Nem is értem, hogy gondolhatja valaki ilyen hosszú és sikeres karrierrel a háta mögött, hogy ő a legfontosabb... szerintem Lita és Joan is tartozna ennyivel a rajongóknak, de ez persze csak az én véleményem."