Bejelentkezés

x
Search & Filters

Július 4-én először játszik a Black Sabbath a londoni Hyde ParkbanMegerősítette a Black Sabbath, hogy pályafutásuk során először játszani fognak a londoni Hyde Parkban, július 4.-én, a British Summer Time fesztivál keretein belül. A 10 napos, több műfajt is felvonultató rendezvény nyitó showján olyan nevekkel osztják majd meg a színpadot, mint a Soundgarden, a Faith No More, és a Motörhead.

A szervezők a főzenekar tiszteletére az első napot átkeresztelték Black Sabbath Time-ra. A Black Sabbath frontembere, Ozzy Osbourne örül annak, hogy visszatérnek Londonba, ráadásul díjnyertes, „13” című lemezükkel.

„Mikor először jöttem Londonba, nem volt semmim – az első albumért kapott előleget elköltöttem egy új pár cipőre, és némi Brut arcszeszre,” nyilatkozta Ozzy. „Csaknem 50 év elteltével kicsit jobban állunk, talán költök egy kis pénzt új arcszeszre, mielőtt színpadra állunk a Hyde Parkban. Ez London legszebb parkja, és korábban már sok legendának kinyitotta kapuit. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy ott játszhatunk – és reméljük, hogy az uralkodóék is élvezni fogják."

 


 
Címkék: 
black sabbath