Bejelentkezés

x
Search & Filters

Közel egy év szünetre készül a kanadai Rush zenekar



A Rush gitárosa, Alex Lifeson nemrégiben adott egy interjút a Billboard magazinnak, ahol a banda rövidtávú terveiről beszélt… és ahogy kiderült, nem sok terve van a csapatnak a belátható jövőre nézve.

„Eltökélt szándékunk, hogy egy év szünetet tartunk. Mindnyájan egyetértettünk abban, hogy amikor elkészül a ’Clockwork Angels’ és befejezzük a turnét, akkor szünetet tartunk, és nem beszélünk a zenekarral kapcsolatos dolgokról. Ez a jövő nyár végéig van tervbe véve. Azt gondolom ez a minimum. Nem álltunk meg, vagy fejeztük be a zenélést, csak pihenni szeretnénk.”

Bár Lifeson gyakran elismerte azt is, hogy az unalom hamarabb győzedelmeskedni fog, és a csapat idő előtt össze fog ülni, hogy egy új anyagon dolgozzon. Viszont az album megjelenésében még egyáltalán nem biztos.

„Érdekes lesz látni, hogy mit hozunk össze legközelebb. Tudod, az album, mint formátum haldoklik. Már annyira megszoktuk, és annyira old school-ok vagyunk ezen a téren. Dilemmázunk, hogy pár dalt készítsünk, vagy hozzunk össze egy albumra valót?  Nehéz megmondani, hogy mi lesz a jövőben, nem tudod, hogy merre vezet az utad.”

 


 
Címkék: 
Rush