Bejelentkezés

x
Search & Filters

Makói metál együttműködés: 'Örökké Vigyázó' címmel új dallal jelentkezett Horváth Gergő



Horváth Gergő gitáros közös dalt készített makói zenészekkel: a dobokat Sipos Bence üti, az éneket pedig a Shiva zenekar frontembere, Mitykó Sándor adja. Stílusát illetően dallamos, döngölős metál; a doom és heavy metal jegyei fedezhetők fel benne.

"A közös munka ötlete egy jammelés alkalmával született meg: gyorsan kialakult az összhang Bencével, és meg is születtek az Örökké vigyázóban felhangzó riffek. Szinte azonnal összeállt a fejemben a szám felépítése, és a stílushoz passzolóan Sanyi hangját tudtam elképzelni. Így felvettem vele a kapcsolatot, és örömmel csatlakozott a projekthez.

A dalszöveg az én tollamból fakad; az utóbbi néhány évben, ha valami fontos döntést kellett meghoznom rendszerint ihletet kaptam és írtam pár sort. Szerintem ez hallható is a szövegen.

A gitár felvételek home studioban, míg az ének és dob felvétele az Onion Sound System stúdiójában Vízi Gábor felügyelete mellett zajlott. A keverést a No Silence Studio-ra bíztuk.Mindhárman elégedettek vagyunk a végeredménnyel, olyan ütős feat lett a végeredmény, amilyennek azt a projekt kezdetén elképzeltük."