Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mark Knopfler nélkül lép fel a Dire Straits



Április 14-én iktatják be az idei kiválasztottakat a Rock And Roll Hírességek Csarnokába, és a listán a Dire Straits neve is szerepel, akik fel is lépnek majd a rendezvényen, azonban nem teljes felállásban, ugyanis Mark Knopfler nem lesz ott.  A banda billentyűs, Alan Clark a weboldalán tudatta a rajongókkal, hogy mi várható a ceremónián.
 
"Nagyon sok kérdést kaptam azzal kapcsolatban, hogy mi lesz az ünnepségen és kik lesznek ott a zenekarból, úgyhogy ezúttal válaszolnék mindenre. Guy Fletcher, John Illsey és én leszünk ott és a Telegraph Road akusztikus változatát adjuk elő. Guy ukulelézni fog, John bendzsózni, én pedig harmóniumon játszom majd, énekelni pedig közösen fogunk mindhárman."
 
Azt nem tudni, Mark Knopfler miért nem lesz ott a rendezvényen, de testvére, David, aki szintén játszott a zenekar első két albumán azzal indokolta a saját távolmaradását, hogy a szervezők az ígéretükkel ellentétben végül mégsem fizetnék a taxiját a reptértől a Csarnokig, ezért úgy döntött, inkább nem megy el.