Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megjelent a Kowalsky meg a Vega 10 éves jubileumi DVD-je



2014. januári Rockinform mellékleteként került kiadásra a zenekar tavaly augusztus 17-i Budapest Parkos 10 éves jubileumi koncert bulija DVD formátumban. Mostanság már minden kisebb-nagyobb banda valami ilyesféle terjesztésben gondolkodik, hogy egyszerűbbé, és olcsóbbá tudják tenni kiadványaikat. Jó magyar ezresért már is kezünkben van egy újság két oldalas Kowa és a zenekari tagok interjújával, dvd-jével. Persze vannak egyéb hírek is még a lapban, de azon nagyvonalúan átsiklok…

Hagyományos digipackos kiszerelés szimpla lemezzel, rajta a Parkos másfélórás koncert teljes felvételével, plusz néhány extra rövid filmmel, a turnébuszban uralkodó viszonyokról, egy kis visszatekintés a 10 év távlatára, technikai bemutató – mivel is játszanak, hogy áll össze egy koncert a kulisszák mögött, hogy születik egy dal... A 15 számos setlistben hallhatunk/láthatunk a most március idusán megjelenő új EP-ről is egyet, az „Amilyen hülye vagy úgy szeretlek” címűt. A keverés  a debreceni MMP stúdióban zajlott, így a kiváló minőség garantált! Még Jimmy basszusát is kihallani, de közreműködők egyéb hangszerei is kitűnően szólalnak meg. Gondolom, hogy kb. 30 sávon rögzíthették, hogy ilyen jól szól. A képi vágások (video) tökéletesek, szóval csillagos ötös a minőségre! A számok ízlés dolga, nekem bejönnek, mivel visszakapjuk az élő koncertet. Igazi showt lehet egy nagyobb tévével varázsolni otthon, akár visszahozhatjuk a tavalyi nyarat is!

A track lista az intro után:

01. Hotel Eufória
02. Ki van ez találva
03. Szentlélek network
04. Aszfalt és fehér csík
05. Többet érdemelsz!
06. Forradalom Rt.
07. Ennyi csak
08. Amilyen hülye vagy,úgy szeretlek!
09. Fekete lepke
10. Balul sül el
11. Herceg fehér lovon
12. Leszakadhat az ég
13. Nem minden szarka…
14. Új templom épül
15. Jövünk, mint a hunok!

Plusz hét darab extra filmecske! (Aki kíváncsi, az újságárusoknál rákérdezhet)

Szóval összegezve az egészet érdemes megvenni az újságosoknál, mert megéri az árát! Kíváncsian várom az új albumot tavasszal, aminek a bemutatóján biztos ott leszünk a Barba Negrában!

 



Juhász Peti
 

Címkék: 
Kowalsky meg a Vega