Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nick Mason szerint zseniális lett a Roger Waters által újra felvett The Dark Side Of The Moon



Április 23-án az MVM Dome-ban lép fel Roger Waters, aki a koncertezés mellett a stúdióban is aktívan tevékenykedik és nemrég újra felvette a Pink Floyd idén kereken 50 éves meghatározó albumát, a The Dark Side Of The Moon, amit egykori zenésztársa, Nick Mason már hallhatott is, és szerinte zseniális lett a végeredmény.
 
"Már lehetett hallani egy ideje olyan pletykákat, hogy Roger újra felveszi a Dark Side-ot, mert állítólag versenyre akar kelni az eredetivel. Aztán egyszer csak küldött nekem egy példányt, meghallgattam és azt írtam neki, hogy bármilyen bosszantó is, de egyszerűen zseniális lett. Szerintem egyébként szó sincs róla, hogy bármiben is versengene az eredetivel, sokkal inkább egy izgalmas extrát készített hozzá. Nemcsak egy az egyben lemásolta az albumot, hanem egy kicsit alakított rajta és felfedezett benne olyan értékeket, amik korábban talán nem voltak tetten érhetők, és az ilyesmit mindig is nagyon szerettem."
 
 
Mason a pozitív véleménye mellett azzal is támogatta egykori zenésztársát, hogy aláírt egy petíciót, amellyel az ellen tiltakoztak, hogy a szervezők Waters több koncertjét is lemondták arra hivatkozva, hogy a basszusgitáros antiszemita nézeteket vall. Mason mellett többek közt Peter Gabriel, Brian Eno és Eric Clapton is csatlakozott a több mint 23 ezer aláíróhoz.
 
A budapesti koncertre jegyek kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.
 
Az előadásra több fajta VIP csomag is kapható, részletek a https://vipnation.eu/rogerwaters oldalon.