Bejelentkezés

x
Search & Filters

The Offspring - Noodles: "nincs harag a Green Day-jel"



A The Offspring és a Green Day is évtizedek óta az amerikai punk színtér vezető bandái közé tartoznak, és főleg a 90-es évek elején úgy tűnt, komoly rivalizálás van a két banda között.
 
A The Offspring gitárosa, Noodles szerint azonban ez valójában csak egy sajtó által generált műbalhé volt, és igazából nincs harag köztük, de viccesen azért hozzátette, hogy ők a jobbak.
 
"Mondhatjuk, hogy egyformán sikeresek voltunk. Elismerem, hogy ők egy kicsit talán előttünk jártak, de a lemezeladásokban fej-fej mellett haladtunk, ezért a sajtó megpróbált egymásnak ugrasztani minket. Azt nyomatták, hogy muszáj választani a két banda között. Az elképzelhetetlen, hogy valaki mindkettőt szeresse. Szerintem nincs semmi harag köztünk. Zenéltem már Billie Joe-val, és egyértelműen úgy érzem, hogy sokkal több bennünk a közös vonás, mint a különbség. Kölcsönösen tiszteljük egymást és egyáltalán nincs bajunk a Green Day-jel. Persze azt azért le kell szögeznem, hogy mi vagyunk a jobbak! laugh Mindent összevetve a The Offspring a jobb zenekar!"