Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ozzy Osbourne-ról nevezték el a Nemzetközösségi Játékok rodeó bikáját



Tavaly nyáron Birminghamben rendezték meg a Nemzetközösségi Játékokat, amelyen együtt lépett színpadra a Black Sabbath két tagja, Tony Iommi és Ozzy Osbourne (bővebben itt) és talán ez is közrejátszott abban, hogy a rendezvényen bemutatott tízméteres rodeó bikát az énekesről nevezték el, júliusban pedig el is szállítják végső helyére, a birminghami New Street vasútállomáshoz.
 
A bikát korábban Raging Bull-nak (Dühöngő Bika) becézték, végül azonban úgy döntöttek, a közönségre bízzák a döntést. A felhívásra több mint 28 ezer szavazat érkezett, és bár a Boston, a Brummie és a Boulton is sok voksot kapott, a győztes név mégis az Ozzy lett.
 
 
Az énekes egészségi állapota miatt kénytelen volt lemondani a többször is elhalasztott Európa-turnéját és valószínűleg a hagyományos keretek között már soha nem is turnézhat, de mindenképpen szeretne még színpadra állni, és októberben láthatják is a rajongók a kaliforniai Power Trip fesztiválon, ahol az AC/DC, a Metallica, a Guns N' Roses, az Iron Maiden és a Tool is fellép (részletek itt).