Bejelentkezés

x
Search & Filters

A rockerek a legjobb arcok és a legsegítőkészebbek - Jótékonysági koncert július 7-én a Vakok és Gyengénlátók Általános Iskolája számára

Július 7-én kerül megrendezésre a VAKlárma jótékonysági koncert a ShowBarlangban. A kezdeményezés a Vakok és Gyengénlátók Általános Iskolájának támogatása érdekében jött létre, melyhez több zenekar is csatlakozott. A fellépők egy mini interjú sorozat keretében nyilatkoznak a kezdeményezésről.

Rockbook: - Mit gondoltok erről a kezdeményezésről? Mit éreztetek először, amikor szóba került ez a rendezvény?

Sicu (Vasmacska): - Nagyon megörültem, hogy gondoltatok ránk, a zenekar azonnal rábólintott, minden további nélkül. Mindig örülünk, ha játszhatunk, pláne, ha ezzel még segíthetünk is. Csodálatosnak tartjuk, hogy vannak ilyen kitartó, önzetlen kezdeményezők és szuper érzés elképzelni a boldogságot, amihez ezzel a kis hozzájárulással tudunk segíteni.

Nagy Sándor (Mirror): - Természetesen nagyon fontosnak tartjuk az ilyen jellegű kezdeményezéseket! Megtisztelőnek tartottuk a meghívást, és külön örömmel töltött el minket, hogy friss bandaként máris egy ilyen dolog mellé tudunk állni. Ez úton is köszönjük a meghívást, mindent megteszünk, hogy a lehető legtöbb  mindennel hozzá tudjunk járulni a rendezvény sikeréhez!

Kékkői Zalán (Káosz Központ): Minden hasonló kezdeményezést támogatunk, így nagyon örültünk mikor Sebestyén Fatime elmesélte ezt az álmát. Sokféle ötletet, tervet beszéltünk át, mire kialakult a fellépő zenekarok névsora és még most is folyamatban van a különböző ereklyék begyűjtése. Jó érzés, hogy mindenki nagy örömmel segíti a rendezvényt és ezáltal a Vakok és Gyengénlátók Általános Iskoláját és növendékeit. Teljes névsort még nem tudok mondani, de a felajánlók között van a Depresszió, a Phoenix Rt., a Leander Kills, a Dorothy, a Sex Action, a Kowa meg a Vega. Nagyon hálásak vagyunk, hogy mellénk álltak. Nagyon sokat köszönhetünk Kiss Gergőnek is, aki amellett, hogy a helyszínt biztosítja, tapasztalatával, ötleteivel és lelkesedésével segíti a rendezvényt.

Kucsera Lilla (Touch Me Not): Nagyon jó lehetőségnek tartjuk a jótékonysági koncerteket, így nem volt kérdés, hogy igent mondunk a felkérésre.

Fanó Péter (Special Guest): Szuper! Megtisztelő, hogy gondoltatok ránk.

 

 

Rockbook: - Milyen visszajelzéseket vártok? Számítotok arra, hogy a fémszívűek most is összefognak a jó ügy érdekében?

Nagy Sándor (Mirror): - Azt gondoljuk, hogy a rockzenére fogékony fülek tulajdonosai már sokszor bizonyították, hogy képesek tenni, összefogni a nemes célért! A rockzene tulajdonképpen egyébként is mindig kiállás volt valami mellett, különböző ideológiák azonosították magukat vele. Bízunk benne, hogy a stílus kedvelői most sem cáfolnak rá ezekre a remek tulajdonságokra!

Kékkői Zalán (Káosz Központ): Nehezen tudom elképzelni, hogy ne lenne nagy sikere a rendezvénynek. A fellépő zenekarok és az adományozó barátaink is nagy lelkesedéssel állnak ki a célunk mellett, így bízunk a közönségünkben is. Biztos, hogy rajtuk sem fog múlni a siker.

Sicu (Vasmacska): Azt gondolom, a Rockerek nem fémszívűek - ha erre gondoltál - , sőt, általában ők a legjobb arcok, a legsegítőkészebbek és bár eléggé fesztivál szezon ez már, de szerintem sokan részt vesznek majd.

Kucsera Lilla (Touch Me Not): Szerintem egy fiataloknak szóló, nemes ügy mellett kampányoló programnak csak pozitív kicsengései lehetnek :) A felajánlásokból is látszik, hogy a nevesebb zenekaroknak sem közömbös a téma.

Fanó Péter (Special Guest): Reméljük, hogy mindenki jól fogja érezni magát és rendezvény eléri a célját. Mi biztos megteszünk majd mindent, a jó hangulatért. Igen, számítunk rá, hogy a keményebb műfaj kedvelői, odateszik magukat az ügy érdekében.

 

 

Rockbook: - Lehetségesnek tartjátok, hogy máskor is legyen ilyen jótékonysági koncert?

Kékkői Zalán (Káosz Központ): Természetesen. Eddig is volt több alkalom, amikor nemes célok elérésében próbáltunk segíteni, így biztos, nem ez az utolsó alkalom.

Kucsera Lilla (Touch Me Not): Természetesen, sőt. Abszolút eltudjuk magunkat képzelni bármilyen jótékonysági eseményen, akár fellépőkként, akár résztvevőként, közönségként, bárhogyan :)

Sicu (Vasmacska): Persze. Adni mindig jó, a zenészek szeretnek játszani és ha kettőt össze lehet kötni, az meg a csúcs!

Nagy Sándor (Mirror): - Mindig nagyon jó érzés belegondolni a folyamatba, ahogyan az ilyen kezdeményezések születnek. Hogy van valaki, vagy valakik, akik tényleg akarnak tenni, akik nem csak tervezgetnek, hanem ha kipattan egy ötlet, akkor azt végigviszik. Mindezt pedig nem önmagukért, hanem azért, hogy valaki más számára akár egy kicsivel is, de jobb lehessen a világ. Ez a legnemesebb gesztusok közé tartozik, és mint ilyen, mindig létjogosultsága kell, hogy legyen az ehhez hasonló rendezvényeknek!

Fanó Péter (Special Guest): Persze, ez nem kérdés.Rajtunk nem fog múlni!

 

 

Rockbook: - Tervezitek más formában is támogatni a gyerekeket?

Kucsera Lilla (Touch Me Not): Korábban én már (Kucsera Lilla basszusgitár/ének) léptem fel a BátorTábor jótékonysági fesztiválján és előtte volt egy közös zenekaros váltó-futás a városban amit nagyon élveztünk. Ha felkérnének hasonló támogatásra, biztosan igent mondanék megint és ezzel a többiek is így vannak. Mindenki megérdemli, hogy teljes értékű életet éljen, és ha csak egy picit is hozzá tudunk járulni, hogy ezek a fiatalok jól érezzék magukat és kikapcsolódhassanak, akkor minden szó nélkül!

 

Nagy Sándor (Mirror): - Mindenképpen vásárolunk jó pár tombolát, hogy minél nagyobb esélyünk legyen az illusztris nyereményekre, és persze igyekszünk a lehető legtöbb embert becsábítani július 7-én a Showbarlangba!

Sicu (Vasmacska): Óvónő vagyok, ha tehetném, minden rászoruló gyermeknek adnék, amennyit csak tudok. Ha felkérést kapunk, sosem fogjuk visszautasítani. :)

Kékkői Zalán (Káosz Központ): Áronnal a Zenezóna Művészeti és Oktatási Alapítványnak is tagjai vagyunk, így folyamatosan dolgozunk azon, hogy az élőzenét, a hangszeres oktatást népszerűsítsük a fiatalok körében és, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek számára is megteremtsük az oktatás feltételeit. Több nagysikerű programunk mellett az ország első zeneszobáját szeretnénk létrehozni a Mozgásjavító Intézetben. Ez a szoba nem csak az ott lakó, tanuló fiatalok szabadidejének hasznosabb eltöltésére lesz alkalmas, hanem helyben az oktatás megindítását is lehetővé teszi.

Fanó Péter (Special Guest): Még nem találtuk ki a módját, milyen formában tudunk segíteni, de dolgozunk rajta.

 

 

 

Special Guest zenekar

 

 

Ezen az eseményen a rockzene aprajanagyja összegyűlik annak érdekében, hogy a Vakok és Gyengénlátók Általános Iskolája számára minél több pénzt tudjunk gyűjteni. Az este folyamán nem csak fellépőként, hanem adományozóként is jelen lesznek, hazánk neves rock együttesei. Hiszen a koncerteken kívül számos meglepetéssel is készülünk Nektek. Többek között egy tombolajátékkal. A tombolán rengeteg értékes, a zenekarok által dedikált ereklyéket fogunk kisorsolni. A tombola nyereményekről folyamatosan tájékozódhattok majd, hiszen minden héten megfogjuk osztani veletek, hogy mely zenekar, milyen ereklyét ajánlott fel a jó cél érdekében.

Szeretnétek Ti is egy értékes nyereményt? Akkor nincs más dolgotok, mint elővételben vagy helyszínen tombolát vásárolni. A tombola ára 500Ft melyet megtudtok vásárolni jegyetek mellé, illetve önmagában is.

A rendezvény napján ne hagyjátok otthon Ti sem a jótékony éneteket. Segítsetek velünk együtt a vak és gyengénlátó gyerekeknek. Ennek érdekében a helyszínen találni fogtok pár kihelyezett gyűjtődobozt, amibe az általatok felajánlott összeget tudjátok elhelyezni.

Elővételes jegy: 1500Ft
Elővételes jegy + tombola: 2000Ft
Helyszíni jegy: 2000Ft
Tombola: 500Ft

 

Jegyeket Online és személyesen a Ticketportal Hungary rendszerében tudtok venni.

 

Facebook esemény itt!