Bejelentkezés

x
Search & Filters

Váci Világi Vigalom – Room Service

 
Város: 
Vác
Helyszín: 
Váci Világi Vigalom, Március 15-e tér, nagyszínpad
Időpont: 
2014. július 19. szombat, 18:30
Belépő: 
Free

Gyere el Vácra július 19-én, szombaton, és vigadjunk együtt a Room Service zenekarral a Váci Világi Vigalmon.

Hétvégi programot keresel, de még nem találtad meg azt, amire vágysz? Kulturális élményekre szomjazol, kirándulnál egyet, sétálgatnál a vízparton, vagy koncertre mennél – esetleg mindezeket egymás után? Akkor ne is keresgélj tovább: írd be a naptáradba, hogy ezen a hétvégén Vácon, illetve a Váci Világi Vigalom rendezvényein múlatod majd az időt.

A programválasztékban biztosan találsz kedvedre valót, hiszen lesz itt minden a képzőművészettől, a komoly- és könnyűzenén át a táncig vagy színházi produkciókig. A zenei programok között a Room Service zenekar koncertje is helyet kapott, aminek Magyarország és Európa legismertebb Bryan Adams tribute bandjének tagjai legalább annyira örülnek, mint a közönség.

„Vácon még soha nem játszottunk, és nagyon örülünk, hogy ezt a Váci Vigalom keretein belül tehetjük, ami egy nagyszerű rendezvény. Várjuk a koncertet, és azt, hogy találkozzunk a váci közönséggel” – mondta a közelgő koncert kapcsán a Room Service band frontembere, Csákvári Laca.

A zenekar ismét remek hangulatot ígér, amit olyan slágerekkel teremtenek majd meg, mint a Summer of 69, a Kids Wanna Rock vagy az Only Thing. Te is táncra perdülhetsz a pároddal vagy a barátaiddal a You’ve Been A Friend To Me vagy az Open Roadra, de olyan lírai kedvenceket is meghallgathattok majd, mint a Here I Am vagy a Heaven. A koncert július 19-én, szombaton 18:30-kor kezdődik Vácon, a Március 15-e tér nagyszínpadán.

A budapesti közönségnek sem kell sokáig hiányolnia kedvenc Bryan Adams tribute bandjét – a zenekar július 25-én ismét a fővárosban lép fel.

Címkék: 
Room Service
Bryan Adams
koncert
zene
Vác
Váci Vigalom
Váci Világi Vigalom
buli
parti
szórakozás
Váci Világi Vigalom – Room Service