Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rockmaraton - A Helloween is csatlakozott! Teljes a 2015-ös fesztivál programja!

Idén 25. születésnapját ünnepli hazánk legnagyobb tisztán rock/metal fesztiválja, ezért minden idők legnagyobb bulijával készülnek a szervezők a jubileum kapcsán. A születésnapot egy fergeteges nyaralással koronázzák meg, Dunaújvárostól északra, a Szalki-szigeten egy saját stranddal rendelkező, kiépített kempingbe invitálják a közönségüket. A legerősebb zenei felhozatalt állították össze, egy hét alatt, négy színpadon 120 zenekar lép majd fel, köztük 20 külföldi legendával. Itt a 2015-ös Rockmaraton részletes programja!

 

 

A három évtizede alapított, idén új lemezzel jelentkező, német heavy metal klasszikus, a Helloween idén az egyetlen hazai fellépését a Rockmaratonon tartja. A power metal rajongóinak jó hír, hogy a szintér fiatal üstököse, a Powerwolf is a fellépők között lesz.

 

 

Az amerikai hardcore-t a legnagyobb csapatok képviselik a fesztiválon, a Hatebreed és az Agnostic Front mellett a New York-i stílusteremtő, a Biohazard zenekar is fellép.

 

 

Az egészhetes buli keddi napján a thrash metal is kifulladásig fog dübörögni, a Death Angel, a Destruction és a Nuclear Assault előadásában.

 

 

A szerda a punk és ska zenék kedvelőinek tűnhet kecsegtetőnek, hiszen a tavaly betegség miatt elmaradt koncertjét a brit The Exploited aznap pótolja be, és ska vonalról csatlakozik hozzá az olasz Talco és az amerikai The Toasters is.

 

 

Szintén a szerdai napot erősítik a folk metal kuriózumai a finn Korpiklaani és az orosz Arkona. A black metal fanatikusai a fesztivál csütörtöki napjára készülhetnek, mert hazánkban egyedülálló módon a stílus két ikonikus alapcsapata, a svéd Dark Funeral és a norvég Mayhem is egy színpadon lép majd fel. A death metal pedig nem kisebb nevek közvetítésével csendül fel a rendezvényen, mint az amerikai The Black Dahlia Murder vagy a kanadai Kataklysm.

 

 

A lista közel sem teljes, a napi beosztásról és a részletes programról a fesztivál hivatalos weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők. Szintén idei újdonság, hogy a heti és napijegyek, a limitált számú VIP Pass, valamint a FEZEN fesztivállal közös nyolc és tíz napos kombinált bérlet mellett a vékonyabb pénztárcával vagy kevesebb szabadidővel rendelkezők számára két napos hétvégi bérletet is értékesít a fesztivál kedvezményes 8.990 forintos áron.

 

Ráadásképp április 15-től az összes jegytípust megvásárolható lesz elővételben, könnyedén a TIXA hálózatán keresztül SZÉP Kártyával is! Az új helyszín bemutatása, a pontos térkép, a szálláslehetőségek és az utazási kedvezmények részletes ismertetése még várat magára kicsit, de ahogy az öreg vasutas mondja, ami késik, az jön!

 

Csatlakozzatok a Facebook-on!

 

 


 

Címkék: 
helloween
Rockmaraton 2015