Bejelentkezés

x
Search & Filters

Death Angel - A San Francisco-i thrash legendák is fellépnek a pécsi Rockmaratonon!



A Rockmaraton fesztivál a 25. születésnapján 2015-ben halmozni fogja az élvezeteket és a zenekarokat! Úgy döntöttek meghívják nektek az amerikai thrash metal egyik igazi matuzsálemét, az 1982-ben alapított Death Angel zenekart is. Ráadásul a Destruction zenekarhoz hasonlóan július 14-én lépnek fel, szóval kedden rendes aprításra készülhetünk!

 

 

A 2015-ös pécsi Rockmaraton további fellépői július 13-19 között: a Hatebreed, a Destruction, a The Exploited, a Powerwolf, a The Black Dahlia Murder, a Korpilkaani, a The Darkest Hour.

 

A hazai csapatok közül ott lesz a Road, a Depresszió, a Paddy And The Rats, az Ossian, a Dalriada, a Lord, a Moby Dick, az Akela, Deák Bill Gyula, az Omen, a Rómeó Vérzik, a Zorall, a Wisdom, a Leander Rising, az Insane, a Kalapács, a Don Gatto, a Blind Myself, az Aurora, az Apey And The Pea, az Angertea, a Magma Rise, a Virrasztók, a Prosectura, a Hétköznapi Csalódások, a Hatóságilag Tilos, a Niburta, a Watyh My Dying, a Rózsaszín Pitbull, az Invader és még sokan mások....

 

Heti bérletek: 12.990 Ft

 


 

Címkék: 
Rockmaraton 2015
Korpiklaani
Death Angel
destruction
Powerwolf