Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ülve nyomja le a W.A.S.P. Európa-turnéjának hátralevő koncertjeit Blackie Lawless



A W.A.S.P. frontembere, Blackie Lawless néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy porckorongsérvvel küzd és így játszott a banda 40 éves jubileumi Európa-turnéján, amelyből még mindig hátra van néhány koncert, ezeken azonban már végig ülni fog a frontember.
 
"Mint azt sokan tudjátok, nagyjából két hete tartott a turnénk, amikor az állapotom meglehetősen rosszra fordult egy hozzá nem értő orvos beavatkozása miatt. Ezután egy berlini kórházban láttak el, ahol tényleg kivétel nélkül mindenki fantasztikus munkát végzett, ugyanakkor azt javasolták, hogy azonnal állítsam le a turnét, menjek vissza Los Angelesbe és kezdjem meg a rehabilitációmat. Nyilván ők nem érthetik, hogy csak egyszer 40 éves a zenekarom, ráadásul a rajongóink mindig is hűségesek voltak hozzánk és türelemmel vártak ránk több mint három évig a pandémia miatt, melynek során háromszor változtak a koncertek időpontjai.
 
 
Pénteken vissza kell mennem két napra Berlinbe, ami azt jelenti, hogy a két olasz bulink (Milanóban és Padovában) elmarad. Próbáltam küzdeni, ahogy csak bírtam, de be kellett látnom, hogy pihenés és további kezelések nélkül tényleg semmi esélyem. 10-én este a zürichi koncertünk két dallal rövidebb volt a tervezettnél, amiért ezúton is bocsánatot kérek, de az egész buli alatt olyan szintű fájdalmat éreztem, hogy egyszerűen nem bírtam volna tovább. Szó szerint alig álltam a lábamon. Nyilvánvaló, hogy a maradék öt koncertet nem bírnám végigállni, úgyhogy az orvosokkal egyeztetve arra jutottunk, hogy ülni fogok. Még sosem csináltam ilyet, de feltett szándékom, hogy végigcsináljuk ezt a turnét, ha törik, ha szakad. A fantasztikus rajongóink, akik kezdettől fogva mellettünk állnak, megérdemlik, hogy láthassák ezt a show-t. A székemet összeépítjük a mikrofonállványommal, Elvis-szel, úgyhogy vele együtt fejezem be a turnét, ami így is helyes, hiszen szinte őt is a banda egyik tagjának tekintjük. Nagyon frusztráló ez az egész, és már alig várom, hogy túllegyek a kezeléseken és aztán lezúzzuk Amerikát... újra! Szóval visszatérünk, és ez tényleg gyilkos lesz!"