Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ville Valo-val dolgozta fel a The Sisters Of Mercy dalát a Black Veil Brides



Ősszel együtt turnézik Amerikában a Black Veil Brides és a HIM szólókarrierbe kezdett frontembere, Ville Valo, akik most közösen dolgozták fel a The Sisters Of Mercy egyik dalát, a Temple Of Love-ot.
 
A BVB frontembere, Andy Biersack így nyilatkozott az együttműködésről: "elsős középiskolás voltam, amikor megismertem a The Sisters Of Mercy-t. Volt egy AFI poszter a falamon a The Art Of Drowning album megjelenésének idejéből, amelyen Davey egy SOM pólót viselt, én pedig mindig is kíváncsi voltam azokra az előadókra, amelyek hatottak a kedvenceimre, így elkezdtem utánuk nézni. A Temple Of Love 92-es változatát hallottam tőlük először, és azonnal beleszerettem a zenéjükbe. Már évek óta terveztük, hogy feldolgozzuk ezt a dalt, és amikor kiderült, hogy a goth rock egyik ikonja, a szintén nagy SOM rajongó Ville Valo is benne lenne, tudtuk, hogy most jött el a tökéletes alkalom. Mi nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel, és bízunk benne, hogy mindenkinek tetszeni fog. Reméljük, hogy akik ismerik az eredeti dalt, méltónak találják hozzá a feldolgozásunkat, akik pedig nem ismerik, éppen ennek köszönhetően fedezik majd fel maguknak ezt a nagyszerű zenekart, ahogy annak idején én is azon az AFI poszteren keresztül találtam rájuk."
 
 
Ville Valo márciusban lépett fel a Barba Negrában (beszámoló itt), a The Sisters Of Mercy október 11-én játszik a Dürer Kertben, a Black Veil Brides pedig november 20-án koncertezik a Budapest Arénában a Halestorm társaságában.