Bejelentkezés

x
Search & Filters

Kistópart Utca, Sadistic Mind, 213 – Slayer Tribute, Pripyat

 
Helyszín: 
Fellépők: 
Kistópart Utca
Sadistic Mind
213 – Slayer Tribute
Pripyat
Időpont: 
2012. augusztus 25. szombat, 21:00

Ezen a hétvégén is dübörög a rock'n'roll a budapesti belvárosban! Legújabb rockzenei klubként ismét változatos koncertkínálattal fogadja látogatóit a Cinema Rock Cafe!

Augusztus 25-én szombaton egy zúzós Thrash Party-n vehetnek részt a stílus kedvelői a Kistópart Utca, a Sadistic Mind, a 213 – Slayer Tribute és a Pripyat  segédletével! Az élő buli mellett és után a moziszinten Shady Rock Karaoke-ra bulizhatnak az egybegyűltek!

A Cinema Rock Cafe egyébként a Párisi Udvar bejáratánál, a Haris köz 3. szám -majdnem a Váci utca sarkán- alatt nyílik. A 170 nm-es exkluzív rockklubban max. 120 fő szórakozására nyílik majd lehetőség estéről estére. A helyszín igényes belső kialakítással és komoly technikai paraméterekkel fog rendelkezni. A vendégek a földszintről nyíló lépcsőkön keresztül juthatnak a klub felső és alsó szintjeire. Az emeleti részen kapott helyet egy mozi terem, ahol a rockzenéhez kapcsolódó filmek, koncertvideók, klipek vagy akár sportműsorok kerülhetnek majd vetítésére. Ezen felül egy tágas, fedett terasz is rendelkezésre áll, ahol szabadban is  A klub sikerét leginkább a rendszeres programkínálat hozza majd meg, mely olyan minőségi (koncertek, karaoke, vetítések, közönségtalálkozók, stb.) szórakozási lehetőséget nyújthat közönségének, mely párját keresi Budapest szívében. A különleges "törpeklub" adottságaihoz és kialakításához igazodva elsősorban meghittebb, igényes vendégkör kiszolgálásra, tematikus és underground estek vagy napközbeni programok lebonyolítására, maximum 120 fő befogadására alkalmas két szinten. Áraik a klub minőségéhez és elhelyezkedéshez képest rettentően olcsóak! Zenekarok, szervezők jelentkezését továbbra is várják! A belépés mindkét nap 690 Ft !

Figyelem! Figyelem! Minden belépőhöz egy korsó sör jár ingyen!