Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nova Prospect, Billog, Influens

 
Város: 
Szarvas
Helyszín: 
Időpont: 
2014. október 25. szombat, 21:00
Belépő: 
600Ft

A hazai igényes muzsikák kedvelőinek egész biztosan ismerősen cseng a kecskeméti Nova Prospect neve, hiszen már 2007 óta szállítják rendületlenül a rendkívül magas minőségű szerzeményeiket, powerpop slágereiket. A zenei alapban megjelenő nu-metal/modern metal stílusjegyek a lehető legjobb érzékkel keverednek a fantasztikus női énekkel, valamint egy kis finom elektronikával megfűszerezve az egészet. A zúzósabb témák mellett a fogósság és slágeresség ugyanúgy jellemzi a dalaikat, miközben a magyar nyelvű dalszövegekben is érdemes elmerülni. A csapat második nagylemezének megjelenése még az idei év végére esedékes, amiről már egy számot nyilvánosságra is hoztak Amíg van benned éled címmel: https://www.youtube.com/watch?v=8KA0mCMJ6Ys

https://www.youtube.com/watch?v=rTOrbffTin4
https://www.facebook.com/pages/Nova-Prospect/86889118568

A 2002-ben Békéscsabán alakult Billog számára különös jelentőséggel bír a koncert, hiszen annak idején itt, a Zebra Clubban debütáltak színpadon először, illetve a későbbiekben is többször megfordultak a klubban. A Blind Myself-et és az Insane-t is megjárt basszusgitáros/énekes Zahorán Csaba mellé az idei év elején két új tag csatlakozott, akiknek köszönhetően némi kihagyás után ismét az aktív zenekarok táborát gyarapítja a Billog. Jelenleg az új számokon dolgoznak a srácok és 10 év után lesz újra a Zebrában látható a csapat. A jelenlegi műsoruk egyfajta Best Of jellegű, a legerősebb számok, egy kicsit új köntösben. Kompromisszummentes hardcore-metal a javából!

https://www.youtube.com/watch?v=tBSsE_GoShQ
https://www.facebook.com/billogmetal

Az Influens is több szempontból köthető a klubhoz, hiszen kinek ne lenne ismerős Békés Megyében Szakács József dobos akár az Ektomorf, vagy épp a Cadaveres zenekarokból. Ebben a projektben viszont Joci az énekes/gitáros szerepét tölti be, zenéjüket pedig leginkább groove metalként jellemezhetnénk, amit az ének egy kicsit alternatív irányba visz el. A főhős mellé idén szintén új társak kerültek, akik az őszi koncertek során debütálnak élőben a bandában.

https://www.youtube.com/watch?v=Pe2Ann5dAoI
https://www.facebook.com/influensband
 

Címkék: 
Nova Prospect
billog
Influens