Bejelentkezés

x
Search & Filters

Paddy And The Rats

 
Helyszín: 
Fellépők: 
Időpont: 
2012. december 13. csütörtök, 20:00

December 12.-én jelenik meg a Paddy And The Rats 3. nagylemeze, amit Tales from the Docks névre kereszteltek a patkányok. 15 hamisíthatatlan Paddy szerzemény szerepel a korongon, amit 13.-án csütörtökön mutatnak be az A38 hajón a nagyérdeműnek. Ezután decemberben a Bohemian Betyarssal közösen egy országos koncertsorozat indul a lemez bemutatására.

„Érzésem szerint nagyon sokat fejlődtünk, csiszolódtunk az elmúlt évek alatt a sok koncertezésnek köszönhetően is. Mostanra érett össze talán a banda teljesen és mostanra sikerült megtalálni az igazi hangunkat. Elég sok befolyás, hatás ért minket, amikor elkezdtük ezt az egészet 4 évvel ezelőtt, amit talán még nem tudtunk teljesen levetkőzni az első két lemezen. Ez a harmadik most a leginkább a miénk, az eddigi legeredetibb munkánk és szerintem most születtek a legjobb dalaink is. Ez egy nagyon jó lemez lesz, amit mindenkinek hallania kell! Sokkal inkább matróz vagy kalóz punkot játszunk már, mint kelta punkot. Az ír hatások ugyanúgy érződnek ezen a lemezen is, de most még többet nyúltunk a tengerész világ motívumaihoz, mint eddig és ez az, amiben különbözünk a többi kelta punk zenekartól. Ezért vagyunk mi a Paddy And The Rats. Egy rumtól és whiskeytől gőzőlgő hajón éneklő, ordibáló részeg csürhe. „– mondta Paddy.

Szóval fedélzetre és vitorlát fel! Decemberben újra kihajózunk a Paddy And The Rats-cel és mire észbe kapunk már csak az üres hordók és a letépett női ruhák közt fetrengünk a padlón!