Bejelentkezés

x
Search & Filters

Reason-X, Animid Effect, Éjfény, Subliminal Merger

 
Helyszín: 
Fellépők: 
Animid Effect
Reason-X
Subliminal Merger
Időpont: 
2012. november 30. péntek, 20:00

November 30-án egy igazán izgalmas estének néznek elébe Tatabánya és a környező települések bulizni vágyó zeneszeretői, feltéve persze, ha aznap ellátogatnak a Roxxy Music Caféba.  A bemelegítést a tatabányai Reason-X fogja majd elvégezni, kiknek a Bullet for my Valentine és az Avanged Sevenfold a szívük csücske, így tőlük hallhattok majd feldolgozás nótákat és lesz néhány saját dal is, természetesen az említett előadók stílusában.

Utánunk az Animid Effect következik. Ők a juharmetalt művelik, mely egy sajátos, általuk létrehozott stílus, de higgyétek el, üt rendesen  

Az est harmadik fellépője az Éjfény lesz, kiknek, a novemberi lemezmegjelenésük kapcsán ez lemezbemutató koncert is lesz egyben. A Motschart a novemberi HammerWorld Magazinban kell majd keresni.

A budapesti Subliminal Merger 2010 óta van jelen a core színtéren hazánkban.Jellegzetes dubstep alapú nu metal zenét játszanak. A bandának idén jelenik meg a Canvases című albuma, ami valószínűleg a koncert műsorának gerincét fogja képezni.

Ez a négy banda lesz november utolsó péntekén felelős a hangulatért, a tatabányai Roxxyban, ahova ezen a napon este 10 óráig ingyenes lesz a belépés. Ha nem érsz le addig, ne csüggedj, hiszen utána is csak egy jelképes 500 forintot kell fizetned a szórakozásért. A koncert napjáig készülj fel a bandákból, keresd és lájkold őket a Facebookon:
https://www.facebook.com/ReasonX
https://www.facebook.com/pages/Animid-Effect/105049412898892
https://www.facebook.com/Ejfeny
https://www.facebook.com/subliminalmerger