Bejelentkezés

x
Search & Filters

Cherwood

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2008

További képek

Biográfia: 

“Aki nyitott az igényes rockzenére, és a 80-as évek zenéjén nevelkedett, nem idegen számára Toto, Cher, a Deep Purple és Patti Smith, annak különleges csemege lehet a Cherwood zenekar, akik visszarepítenek minket az időben. Tárnok Marika Wolf Katiéval vetekedő erős hangjával szólít meg minket, aki előadóként is vibráló és pozitív erőt sugéroz. Manapság igazi kuriózum ez a műfaj, és ha az ember meghallgatja a zenekart, nincs szüksége a történelemkönyvre. Kedvenc előadóikat alázattal, és szívvel lélekkel adaptálják az együttes tagjai Marika mellett: Hirják Tibi, Jene Mikee, Kovács Sanya, Pallás Gyuszi.” - Takács Eszter.

A csapat 2008. augusztus 20-án alakult. Tárnok Marika, a zenekar frontembere, énekesnője alapította. Eredetileg főleg Cher számokból álló műsorral mutatkozott be a banda, de idővel változatos, dallamos, főleg rockzenei slágerekkel bővül a repertoár. (Aerosmith, Bon Jovi, Journey, Kiss, Queen, Roxette, Tina Turner, Vixen, Whitesnake stb.)

Cher és más kitűnő előadók feldolgozásai mellett saját dalok is megtalálhatók a repertorában. Folyamatosan bővülő műsorral!

Klubokban, fesztiválokon, éttermekben, városnapokon, zártkörű rendezvényeken, jótékonysági rendezvényeken, esküvőkön is egyaránt játszott már a zenekar.

A weboldalon megtalálható az összes eddigi-és elkövetkező koncertek helyszínei, időpontjai, beszámolók, interjúk, hang-és képanyagok.


 

Videók

  • Cherwood - Light Up
  • Cherwood – Dreaming
  • Cherwood – Neked adom

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Tárnok Marika
ének
Jene Mikee
gitár
Hirják Tibi
szintetizátor
vokál
Kovács Sanya
basszusgitár
Pallás Gyuszkó
drums