Bejelentkezés

x
Search & Filters

Exon

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2002

További képek

Biográfia: 

A zenekar 2002 tavaszán alakult egy Mindszent nevű kisvárosban, Csongrád megyében. Azóta is itt működünk. Rendületlenül játsszuk a bluest és a rock and roll-t.

Főleg Dél-Magyarországon lépünk fel, de elég sok meghívást kapunk az ország távolabbi településeire is. Szokták azt is mondani többen, hogy Dél-Magyarország legjobb és talán leghitelesebb Hobo Blues Band „tribute” zenekara vagyunk, de ez nem teljesen fedi a valóságot, hiszen a műsorunkban játszunk sok saját számot is.
2006 januárban elkészült a 8 számot tartalmazó Demo 2006 CD. Erről egyik saját számunk elhangzott a Petőfi rádió Blues című műsorában is.
2007 után rendszeresen feltűnik a zenekar a szentesi CivilTV-ben és több kisebb helyi és internetes rádió műsorában. Két régi tagunk távozása után, 2008 óta a jelenlegi stabil felállásban lépünk fel. Bárhova megyünk koncertezni, ahova meghívást kapunk. Játszottunk már a Zorall, Blues Company, P. Mobil, Kowalsky meg a Vega, Magna Cum Laude, Takáts Tamás Dirty Blues Band, Deák „Bill” Gyula, Mobilmánia előzenekaraként is. Koncertezünk kis klubokban, rock/blues kocsmákban, motoros találkozókon és kisebb-nagyobb fesztiválokon.

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Hevesi János
ének
Vörös Viktor
gitár
Major János
basszusgitár
Tóth Tibor
dob