Bejelentkezés

x
Search & Filters

Feelgood Inc.

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2012

További képek

Biográfia: 

Erdélyben, Sepsiszentgyörgyön alakultunk 2012-ben. Még ebben az évben csinátunk egy demót, amin remek dalok de pocsék hangzás volt, ezért nem is promóztuk. Stílusunk a stoner metal és a punkzene kombinaciója.

Erdélyben és Románia területén sok helyen megfordultunk, főleg fesztiválokon, klubkoncerteken és motoros találkozókon szoktunk fellepni, de játszodtunk már város illetve falunapokon is - szinte minden koncertlehetőséget elvállalunk, ahol az anyagiak nem szólnak közbe.

Zenekarunknak saját felszerelése van, ami egy kb. 1000 fős klub kihangosításához bőven elegendő. Koncertjeinken nagy hangsúlyt fektetünk a vizualizációra, ezt külön ember kezeli.

2015-ben rögzitettük az első - nagyobb nyilvánosságnak szánt - produkciónkat, egy 6 szamos minialbumot angol nyelvű szövegekkel, amit szeretnénk egy profi videóklippel és sok elő fellépéssel ismertté tenni. 2016-ban szeretnénk Europa klubjaiban is megfordulni. A felvétel a sepsiszentgyörgyi Acoustic World studióban készult és streamelhető a soundcloud oldalunkról.

 

Videók

  • Feelgood Inc. - Kétkeréken

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Kippityu
ének
gitár
Czomby
basszusgitár
Moha
dob
Címkék: 
Feelgood Inc.
Punk
stoner
metal