Bejelentkezés

x
Search & Filters

Gulyás Band

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2003

További képek

Biográfia: 

A zenekar 2002 körül jött létrte és Punk zenét játszik ebben a fellásban: Katona Zoltán-ének, Mester Róbert-gitár, Zombor István-Basszus, Gulyás Miklós-Dob. A zenekar a Numbness 1998 (Zombor, Gulyás, Bagi) nevű felállásból alakult át szép lassan. A Numbnessben elösször Zombor \"énekelt\", majd jött haveri felkérésre Ceczó Robi énekelni. Ekkoriba játszottunk jó pár Exploited számot is!!. Numbnessből elösször (úgyalakult) kilépett Bagi Viktor a gitáros és jött egy kis időre kisegíteni Koko(Head Up).LEnyomtunk egy két koncertet is ebben a felálásban. Majd Jött Mester Róbert (Hegesztő Brigád, RPG, Head up) akivel állandósult elösször a zenekar majd érkezett Katona Zoli (Hegesztő brigád, Plazma, Prizma) és megmentette az \"éneklés\" terén a zenekart. 1 év után felvételre került egy 13 számos demó felvétele a próbaterembe, és készül majd az új demó felvétele is lassan.

2006 Nyarán Kató kilépett a zenekarból (elköltözött) és helyette érkezett Juhász Tamás (KisYokó) énekelni a Gulyás Band-be.

2006 Decembere után ismét majd félév kényszerpihenő következett a Gulyás Band életébe a Járműjavítós próbahelyünk megszüntetése miatt.

2007 Márciusába tudtunk beköltözni a Mester úti volt laktanya épületébe. Itt sem tudtunk folyamatosan próbálni a tulajdonos miatt (1-2 hetes, hónapos áramkimaradás)

2008 Nem túl jól indult a Band számára mivel szilveszter napján felgyújtották a mesterúti próbatermet. Próbaterem hiánya miatt a zenekar több mint féléves kihagyásra kényszerült.

2008. Szeptemberére sikerült újra próbatermet találnunk és Héja Gábor (Csülök) gitárossal kibővülve intenzíven próbál a zenekar.....

2012. Csülök kilépett,azóta ez az állandó felállás....

Eddigi anyagok:

2005 Demo

2011 Jobb Világ

2012 Elmúlt Kor

2013 Politika Varázs

or

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Juhász Tamás
ének
Mester Róbert
gitár
Zombor István
basszusgitár
Gulyás Miklós
dob
Címkék: 
Gulyás Band