Bejelentkezés

x
Search & Filters

Karfa Thema

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2013

További képek

Biográfia: 

…2013 szeptemberében a szentesi Lecsófesztiválon szembetalálkozott Andris és Csaba. Mivel Szentes kisváros, mindenki tudja a másikról, hogy kicsoda, így könnyű volt csak úgy szóbaelegyedniük egymással, mert egyértelmű volt számukra, hogy mindketten zenélnek. El is kezdtek beszélgetni…

2013 október 6-án lezajlott az első próba és megalakult a zenekar Bugyi András (dob) és Gődér Csaba (gitár) felállással. Így is maradt egy darabig.

2013 decemberében csatlakozott Tímár Mátyás (basszusgitár) a bandához és azóta változatlan a formáció, melynek stílusa alternatív metál grunge elemekkel.

2014 végén felvett a banda egy négy számos EP-t. A demó "Saint's for Mohács" című számára készült egy videóklip is, ami megtekinthető a youtubeon.

Az együttes mindmáig aktív, viszont még sosem mozdult ki a próbateremből. Egyelőre instrumentális zenét játszik, de nagyon szeretne a kezdetektől fogva egy énekest. A zenekar bemutatkozó koncertjére 2015. március 21-én került sor, az Angertea és a Sunstroke társaságában.

 

Videók

  • Karfa Thema - Saint'S for Mohács

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Gődér Csaba
gitár
Tímár Mátyás
basszusgitár
Andree Beat
dob
Címkék: 
Karfa Thema