Bejelentkezés

x
Search & Filters

Napfénypresszó

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2007

További képek

Biográfia: Több díjat is nyert a zenekar az utóbbi időban, mint például a Paks-legjobb szám díjat, vagy a Roxiget első díj. Amit még meg kell említenünk, Rúzsa Magdinak megtetszett egy számunk, a "Rövid utazás", hallható a legújabb nagy lemezén.

A Megasztár TOP10 zenekarába választott minket a zsűri, Presser Gábor és a Fivérek kedvencei lettünk.

A zenekar szeret kísérletezgetni zenével, stílussal, szövegekkel. A feszes ritmusokra törekszünk, játékos konga, csörgők (stb..) fűszereznek, laza gitárszólók támadnak, viszik előre a zenekart.

A legfontosabb, hogy Közönségünk jól érezze magát koncertjeinken! Igazi élőzenés koncert zenekar vagyunk. Koncertjeink leggyakrabban elhangzó szlogenje a „magasat fel-mélyet le" kifejezés. Szeretjük, élvezzük a fellépéseket és úgy gondoljuk, hogy ezért is szeret minket a közönség. A koncertek végére nagy beindulások, közös énekcsaták, klasszikusok felidézései a jellemzőek. Próbáljuk el-, fel- vagy kiszabadítani a hétköznap palackjaiból az igazi fűszeres tudatalattinkat, kis álmainkat, elfelejtjük és elfelejtetjük a közönséggel a mindennapi nyűgöket, problémákat.

2013 őszétől, egy új felállással folytatja a zenekar a további működését., munkáját.

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Soós Enikő
ének
Zsoldos Szabolcs
szólógitár
Berezvai Péter
ritmusgitár
Berezvai Tamás
basszusgitár
Balasi György
konga
Juhász Soma
dob
Peller György
altszaxofon
Címkék: 
Napfénypresszó