Bejelentkezés

x
Search & Filters

Zsebrakéta

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2010

További képek

Biográfia: 

A Zsebrakéta zenekar 2010 nyarán alakult Budapesten. Évtizedes tapasztalattal rendelkező profi zenészek álltak össze, hogy humorukat jókedvükkel vegyítve lendületes, ugyanakkor iróniát és viccet is magába foglaló saját magyar nyelvű dalaikkal szórakoztassák közönségüket. 2011 decemberére készítették el bemutatkozó kislemezüket Győztünk címmel, 2012 márciusában mutatták be első videoklipüket, amelyet Az elindult a vonatom című dalukból készítettek.

2012 júniusára már második videoklipjüket is elkészítették Plasztik Szerelem címmel. A zenekar fontosnak tartja, hogy saját írású dalaikkal szórakoztassanak, de koncertjeiken mindig előkerül 1-1 nagyobb sláger saját stílusú feldolgozása is (KFT, LGT, Beatles stb.).

A Zsebrakéta zenekar megalakulása és az első számok megszületése óta folyamatosan koncertezik klubokban, rendezvényeken, fesztiválokon. A zenekar tagjai mindannyian profi zenészként vannak jelen a könnyűzenei életben. Hortobágyi Gábor, azaz Horty a zenekar frontembere, Dobos András Dobi a basszusgitáros, Nagy Zoltán a gitáros, Tóth Attila a dobok mögül szórakoztatja a közönséget.

Videók

  • Zsebrakéta - Elindult a vonatom
  • Zsebrakéta - Plasztik szerelem
  • Zsebrakéta - Irány Mexikó

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Hortobágyi Gábor
ének
Dobos András
basszusgitár
ének
Tóth Attila
dob
Nagy Zoltán
gitár