Bejelentkezés

x
Search & Filters

Bon Jovi - Nagyon szeretjük Richie-t, és még mindig az együttes tagja

A The Ellen Degeneres Show tegnap (április 23., kedd) reggeli műsorában a Bon Jovi frontembere, Jon Bon Jovi a zenekar és a gitáros, Richie Sambora között jelenleg húzódó, egyre mélyebb szakadékról beszélt, amely miatt pillanatnyilag úgy néz ki, hogy Sambora nem vesz részt a zenekar világ körüli turnéján.

Ellen adott egy lehetőséget Jon-nak, hogy megmagyarázza a helyzetet, ő pedig a következő nyilatkozatot tette: "Ez egy személyes ügy. Nagyon szeretjük őt, és még mindig az együttes tagja."

Korábban a TMZ arról számolt be, hogy "a gitáros Richie Sambora személyes okokból kifolyólag nem vesz részt a Bon Jovi világkörüli turnéján, azonban ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy bármilyen tiltott anyagot használna... ez mindössze egy közte és Jon között kirobbant viszályról szól".

Szemlátomást a Bon Jovi-hoz közvetlenül kapcsolódó források arról tudósították a TMZ-t, hogy a Jon és Richie között húzódó, hosszú évek óta tartó feszültség most végül kirobbant. Az egyik ilyen forrás szerint "ez egy klasszikus Jagger/Richards-féle robbanás".

A meg nem nevezett források továbbá arról is beszéltek, hogy a probléma részét képezi az is, hogy Jon állandóan lekicsinyli Richie-t, valamint az, hogy a pénz miatt is folyton harcban állnak.

 

Címkék: 
bon jovi