Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Def Leppard gitárosa, Vivian Campbell nem hagyja, hogy legyőzze a rák

A Def Leppard és a Last In Line gitárosa, Vivian Campbell - aki a héten jelentette be Facebook-oldalán, hogy jelenleg Hodgkin-limfómával kezelik - megköszönte rajongóinak a támogatást, és megígérte, hogy mindkét zenekarral színpadra lép a korábban meghirdetett időpontokban.

Vivian a következőket mondta: "Pár nappal ezelőtt a személyes Facebook-oldalamon már írtam arról, hogy rákot állapítottak meg nálam (Hodgkin-limfóma). Köszönöm mindannyiótoknak, akik felajánlottátok a segítségeteket; ez nagyon-nagyon jól esik. Azonban legyetek nyugodtak, a Last In Line fellépései meg lesznek tartva augusztusban, nem áll szándékomban hagyni, hogy a rák legyőzzön. Már alig várom, hogy ott újra lássalak benneteket!"

Vivian bejegyzése nyilvánvalóvá tette, hogy a gitáros bízik a teljes gyógyulásban.

"A Hodgkin-limfómásoknál több, mint 80% a gyógyulási arány, így az én számvetésem szerint ha az ember rákos lesz, és választhat, akkor a 'Hodgie' a 'jó választás'. Én, és az új áramvonalas frizurám (értsd: kopaszság) ott leszünk a turnén a zenekarral idén nyáron, és nem akarom, hogy bárkit is annyira megdöbbentsen az új külsőm, hogy visszakérje a belépője árát. Ez egyszerű közgazdaságtan, de tényleg" - tette hozzá az ötven éves zenész.

 

 

Címkék: 
Def Leppard
Vivian Campbell