Bejelentkezés

x
Search & Filters

Delain - Színfalak mögötti felvételek a turnéról

A holland szimfonikus metalt játszó Delain zenekar összeállított egy színfalak mögött készült videót a ’We Are The Others’ európai turnéjáról. A négyperces klipet az alábbi linken lehet megnézni.A Delain harmadik stúdióalbuma, a ’We Are The Others’ még a nyáron meg fog jelenni Észak-Amerikában is, ahol a New Jersey-i központú, metal zenekarok körében rendkívül népszerűnek számító Sensory Records fogja kiadni. Hazájukban, Hollandiában a CNR Entertainmentet, Európa többi országában pedig a Roadrunner Records-t érte ez a megtiszteltetés.

A ’Get The Devil Out Of Me’ videoklipje lentebb szintén megtekinthető. A klip tartalmazza az új CD munkálatainak jeleneteit; valamint több, koncerten készült felvételt, külön hangsúlyt fektetve az Egyesült Királyságban megtartott Sonisphere fesztivál részleteire.

Az album, melyet a Delain eddigi legerősebb, legatmoszferikusabb és leg magával-ragadóbb lemezének tartanak, Jacob Hellner producer munkáját dícséri.

A ’We Are The Others’ néhány számcíme első pillantásra titokzatosan és furán hangzik, de valójában komoly téma ihlette az albumot. A címadó dal szövege egy erőszakos bűncselekményről szól, melyet a brit nemzetiségű Sophie Lancaster szenvedett el még 2007-ben. Sophie-t és a barátját egy csapatnyi fiatal rugdosta össze, kizárólag azért, mert a gót öltözködési stílust követték. Sophie később belehalt a sérüléseibe, és a történtek megrázták az egész világot.