Bejelentkezés

x
Search & Filters

Depresszió - Befejeztük, záróbulik, változások

"Örömmel tudatjuk veletek, hogy befejeztük az októberi HammerWorld magazin ajándék mellékleteként megjelenő koncertlemezünk stúdiós utómunkálatait. A \"Csak a zene...\" című kiadvány két új dalt is fog tartalmazni, és hamarosan klipet is forgatunk majd a címadó tételhez. Természetesen őszi turné is társul a friss koronghoz, aminek állomásait hamarosan bejelentjük. Ha már a koncerteknél tartunk, köszönjük szépen a zalaegerszegi bulit minden résztvevőnek! Képek hamarosan a Facebook-oldalunkon. Elérkeztünk a nyári turné utolsó koncertjeihez. Egy hét leforgása alatt négyszer is találkozhattok velünk:

 

17-én a nagyudvarnoki Rockfeszten,

 

19-én a balatonszemesi Zorall Sörolimpián,

 

21-én pedig a SZIN-en csapunk oda alaposan.

 

A hivatalos nyárzáró koncertünkre augusztus 22-én kerül sor, a budapesti Zöld Pardonban. A ZP-s buli különleges vendége az Insane zenekar lesz, és mindössze 600 Forint a belépő. A 22:00-ig tartó koncertek után afterparty is lesz, tehát a távolabbról érkezők is kényelmesen szórakozhatnak.

 

Egy ráadás koncerttel is bővült a nyári menetrendünk. INGYENES koncertet adunk augusztus 28-án, a kazincbarcikai Csónakázó-tónál. A záróbulikra friss műsorral, és nagy lelkesedéssel készülünk. A koncertekről ide kattintva találtok bővebb információkat:

http://www.facebook.com/depressziomusic/events

A netes felületeinkről is ejtenénk pár szót. Mivel a legtöbben a honlapunkról, a hírlevelünkből, valamint a Facebook és Twitter-oldalainkról tájékozódtok a zenekar aktualitásairól, ezért csak ezek fognak rendszeresen frissülni. A Myspace és Iwiw profilunk megmarad, de csak 1-1 fontosabb információ lesz elérhető rajtuk.

A lényeg, hogy találkozzunk élőben!" - üzent a zenekar a rajongóinak.

 


 
Címkék: 
Depresszió