Bejelentkezés

x
Search & Filters

Egy kézzel tolta a basszust az egyik jelentkező a Machine Head meghallgatásán

A kaliforniai Oakland-ből származó Machine Head jelenleg épp az ideiglenes basszusgitáros keresésének folyamatában van, aki idén nyáron az Egyesült Államokban tartandó Mayhem Fesztiválon lép majd fel az együttessel.

A Machine Head egy napokban közzétett bejegyzésében a következőket nyilatkozta: "A meghallgatás hivatalosan véget ért, és a Machine Head szeretne köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett a versenyben, és közzétette pályázatát a YouTube-on. Rengeteg kemény munka és erőfeszítés volt minden beadványban, sok ember bátran közzétette ezeket, hogy az egész világ láthassa, hallhassa és bírálhassa mind énektudásukat, mind pedig gitárosi képességeiket.

Végső megjegyzésként hozzá kell tennünk, hogy a sok-sok férfi és nő, akik beküldték előadásukat a YouTube-on, mind nagy szenvedélyt és intenzitást vittek előadásukba, mégis, az összes pályázat közül van egy férfi, aki külön említést érdemel. Ő volt az, aki nemcsak, hogy megtanulta és eljátszotta a pályázat legnehezebb, 'This Is The End' című dalát, hanem mindezt EGY KÉZZEL tette! Könnyeket csalt a szemünkbe, ahogyan a teljes szívét beleadta a játékba... Éljen Frank Memolo."

 

Címkék: 
Machine Head