Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megtalálták a Corey Taylor (Slipknot/Stone Sour) lopott hangszereinek 98 százalékát

Mint arról a hét elején beszámoltunk, a Stone Sour és a Slipknot énekesét, Corey Taylort kirabolták. Több mint 36.000 dollár értékben loptak el tőle hangszereket és zenei eszközöket, köztük két értékes basszusgitárt melyek a néhai Slipknot basszusgitáros Paul Gray tulajdonai voltak. Nos, Taylor nemrégiben közzétett egy bejegyzést, melyben bejelentette, hogy az eszközök 98 százaléka sikeresen megkerült.

A Des Moines Register szerint a Taylor család egyik barátja lovasította meg a hangszereket, a zenész Iowa-i lakásából és a raktárából is, míg ő turnén volt. A tolvaj akkor bukott le, mikor egy helyi hangszerboltban próbálta eladni az eszközöket.

Július 12-én Taylor egy tweet-ben elárulta, hogy a berendezések nagy része visszakerült hozzá, arról viszont nem írt, hogy ebbe az arányba beletartozik-e a két értékes basszusgitár.

„Örömmel jelenthetem be, hogy az ellopott holmim 98%-a megkerült. Ez nem sikerülhetett volna, a rendőrség, a feleségem, és az emberek segítsége nélkül. Nagyon köszönöm!”

 

 

 

Címkék: 
corey taylor
slipknot
stone sour