Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ozzy Osbourne visszatér Angliába, hogy megmentse házasságát SharonnalA Mirror Online szerint Ozzy Osbourne elhagyja Los Angelest, és visszatér Angliába, hogy megmentse házasságát feleségével, Sharonnal.

A Black Sabbath énekese csatlakozik az X-Faktor bírájához a Buckinghamshire-ben fekvő kastélyukban. A pár azért küld, hogy megmentse harmincegy éve tartó házasságát, miután Ozzy leküzdötte alkohol- és kábítószer-függőségét, és kifizették 1,1 millió fontos (kb. 396 millió forintos) adótartozásukat.

A házaspár tagjai levették jegygyűrűiket, és három hétig külön éltek Los Angelesben, most pedig a hatvan éves Sharon visszatért Nagy-Britanniába, hogy az ITV tehetségkutató műsorában szerepeljen 1,8 millió fontos (átszámítva kb. 648 millió forintos) tiszteletdíjért.

Egy Sharonhoz közel álló hírforrás a következőket nyilatkozta a házaspár kapcsolatáról: “Ozzy imád Los Angelesben élni, de tudja, hogy ha nem tér vissza Angliába Sharonnal, az végzetes hatással lehet a kapcsolatukra. Minden probléma Los Angelesben kezdődött, ezért úgy érzik, hogy jobb lenne, ha inkább az Egyesült Királyságban élnének együtt."

 

Címkék: 
ozzy osbourne
black sabbath