Bejelentkezés

x
Search & Filters

Alicia Taylor: "megmutatják nekem az új Slipknot dalokat, de nem beszélek róluk"



A Slipknot frontembere, Corey Taylor felesége, Alicia a rajongók kérdéseire válaszolva elárulta, hogy bár mindig megmutatják neki a zenekar új dalait, ő sosem beszél ezekről, így tőle biztos nem kapnak majd titkos infókat.
 
Minden azzal kezdődött, hogy a banda gitárosa, Mick Thomson felesége, Stacy egy bejegyzésben arra utalt, hogy hamarosan új dal érkezik, néhány felhasználó pedig ezután érdeklődött Alicia-nál, hogy ő hallotta-e már.
 
"Mindig megmutatják nekem az új dalokat, de nem beszélek róluk. Nem kötöttek velem titoktartási szerződést, egyszerűen csak tudják, hogy tisztelem őket ennyire."
 
Nem kizárt, hogy a szóban forgó szerzemény a régóta várt Look Outside Your Window albumon szerepel, ami már évek óta lázban tartja a rajongókat. Az anyag még 2008-ban, az All Hope Is Gone lemez munkálatai idején született és a Slipknot eddig ismeretlen arcát mutatja. A csapat ütőhangszerese, Shawn "Clown" Crahan 2023 végén úgy fogalmazott, hogy a szavát adja arra, hogy 2024-ben már tényleg megjelenik a Look Outside Your Window, mivel elkészült a borító, valamint végeztek a masztereléssel és a keveréssel is.
 
Shawn "Clown" Crahan
 
Corey Taylor hamarosan európai szólóturnéra indul, amelynek keretében a Barba Negrában is fellép június 5-én.
 
Jegyek kaphatók www.livenation.huwww.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül. A koncertre limitált számban VIP csomagok is elérhetők, már az elővásárlási időszak alatt is.