Bejelentkezés

x
Search & Filters

BalashToth: új dallal jelentkezett a Casketgarden egykori gitárosa



BalashToth 'Condemnation' című saját szerzeménye, a japán Deathmetalvoicer énekével, megjelent YouTube-on, Bandcampen, Spotifyn és az ismert streaming felületeken. Ahol korábban egy Casketgarden dal feldolgozása is megjelent már tőle. 
 
“A BalashToth név eredetileg azért született, hogy megkülönböztessem valahogy a zenei projectjeimet, és ne egy az egyben a saját, elég gyakori, nevem alatt fussanak. Aztán logo is készült ehhez a névhez, valamint elkezdtem feltölteni tartalommal. Úgy érzetem most ért a dolog arra a pontra, hogy saját dalokat hozzak ki e név alatt. Egyelőre rendszeresen megjelentett dalokban gondolkodom, nem több számos kiadványokban, de majd egyszer szeretném EP, vagy akár LP formátumba rendezni a legjobbakat. Meglátjuk. 
 
A ÷ Condemnation egyébként eredetileg pusztán arra a célra íródott még 2018-2019-ben, hogy valamin elkezdjem tanulni a keverés fortélyait, viszont elég jól sikerült ahhoz, hogy összefoglalja mi várható a projectől. A szöveg üzenete pedig elég egyértelmű. 
 
 
A játék neve továbbra is dallamos death metal - a hatásaim nyilvánvalóan ugyanazok (At The Gates, Gates of Ishtar, Dimension Zero, The Haunted, Eucharist, Carcass, Death etc), mint a Casketgarden idején - viszont úgy tervezem, hogy a zenék, amik végülis a saját nevem alatt jönnek ki kicsit szélesebb skálán mozognak majd, mint a régi bandámban.”  
 
 
Elérhetőségek: Facebook, Instagram, YouTube, Bandcamp, Spotify