Bejelentkezés

x
Search & Filters

Bennfentes információk szerint az AC/DC elutasította a feloszlásról szóló pletykákat

Az egész világot megdöbbentette az AC/DC feloszlásáról szóló, több külföldi rockportálon tényként kezelt hír, miszerint Malcolm Young ritmusgitáros agyvérzése miatt a legendás zenekar befejezi pályafutását.

 

Legfrissebb információk szerint azonban az AC/DC nem oszlik fel. Az ausztrál csapat megcáfolta a Billboard magazin reggeli állítását, és elmondták, hogy a pletykák, amit a csapat feloszlásáról írtak nem fedik a valóságot.

Ismét felhozták, hogy Malcolm Young súlyos betegségben szenved, azonban ez továbbra sem erősítették meg hivatalosan. 2012 januárjában a csapat énekese, Brian Johnson elmondta, hogy az egyik tag romló egészségügyi állapota miatt csúszik a 2008-as ’Black Ice’ album folytatása, de nem említette, hogy melyik tag. Két hónapja szintén Johnson jelentette be, hogy az AC/DC egy Vancouver-i stúdióban rögzíti következő albumát, májusban, valamint egy 40 állomásos ünnepi turnét is szerveztek a zenekar 40. évfordulójára.

 

Forrás: http://ultimateclassicrock.com/acdc-deny-retirement-rumors/

 

Akik esetleg a Rockbook hitelességét vonják kétségbe, azoknak íme bízonyítékként a www.bravewords.com letiltott "cikke".

 

AC/DC Ending 41-Year Career On Sad Note; Malcolm Young Suffers Stroke

 

 


 

Címkék: 
ac dc