Bejelentkezés

x
Search & Filters

Danny Worsnop énekes távozott a június 17-én Budapesten koncertező Asking Alexandria éléről

Danny Worsnop, az Asking Alexandria énekese távozott a zenekar éléről. Az énekes csak most jelentette be a hírt, miután a másik zenekara, a We Are Harlot nyilvánosságra hozta, hogy (ugyanezen a címen) elkészítik a debütáló lemezüket.

Worsnop 2008 óta erősítette az Asking Alexandria legénységét, a csatlakozása utáni évben a zenekar egyből kiadta a ’Stand Up And Scream’ névre hallgató anyagot, majd azóta még két nagylemezt, két EP-t, egy remixalbumot és egy élő felvételeket tartalmazó korongot dobtak ki a piacra. Az énekes így búcsúzott az Asking Alexandria rajongóitól:

„Kedves barátaim és kedves rajongók! Szeretném elmondani, hogy az Asking Alexandria és én mától külön utakon járunk. Az elmúlt nyolc évben elképesztő dolgokat csináltunk, és valami igazán különlegeset hoztunk létre. Most azonban, azt kell tennem, ami a legjobb a zenekarnak, már pedig a legjobb dolog az az én távozásom. Az Asking Alexandria folytatja tovább a koncertezést az év során és egy új lemezen is dolgozik. Mindig is támogatni fogom a zenekart, és kíváncsian várom, hogy mit hoz nekik a jövő. Én izgatott vagyok a saját sorsommal kapcsolatban, hozzálátunk a We Are Harlotnak. Még találkozunk!”

 

A brit metalcore ötösfogat története Dubaiban kezdődött, ahol Ben Bruce gitáros Amongst Us nevű formációjával tevékenykedett, és amelynek romjain többszöri névváltás utána megalakult az Asking Alexandria. A székhelyét időközben Angliába helyező Bruce a zenekar nevét ugyan megtartotta, de helyi zenészeket szervezett maga köré, így egy teljesen új fejezet kezdődött az együttes életében. Az „új” Asking Alexandria így végül 2008-ban alakult meg, első lemezük 2009-ben jelent meg Stand Up And Scream címmel. A pimaszul kemény, mégis kellemesen dallamos rockzene érdekes módon a mainstream médiába is betört. Egyedülálló szemléletmódjuk és mindenkit magával sodró, lendületes koncertjeik eredményeképp pedig az Asking Alexandria hihetetlenül színes, generációkon és műfajokon átívelő közönséget tudhat magáénak. Fogadjátok szeretettel a Budapesten először játszó Asking Alexandriát!

Jegyárak:

Early bird: 4.900 Ft (az első 500 db) - SOLD OUT!
2015.05.31-ig: 5.900 Ft
2015.06.01-től és a helyszínen: 6.900 Ft

Online jegyértékesítés: http://tixa.hu/aahwud_budapestpark
Jegyirodai értékesítés: http://ticketportal.hu/selling_places.aspx#20

Megvásárolt jegyeitekről ne posztoljatok fotókat semmilyen felületen (facebook, instagram, twitter), mert egyre több a visszaélés városszerte az online "ellopott" jegyekkel!
 

 


 
Címkék: 
Asking Alexandria
Danny Worsnop