Bejelentkezés

x
Search & Filters

David Coverdale: "nem tudom szórakoztatni a közönséget, amíg nem vagyok megfelelő állapotban"Több mint egy év telt el azóta, hogy a Whitesnake lemondta az európai fellépéseit - köztük a budapesti koncertet - és a Scorpions-szal közösen tervezett amerikai turnéját, miután kiderült, hogy David Coverdale-nek kezelésekre van szüksége egy hosszan elhúzódó légúti fertőzés miatt. A frontember a napokban Eddie Trunk-nak nyilatkozott, és bár azt állította, hogy a Whitesnake továbbra is létezik, arra egyelőre nem tud választ adni, hogy mikor állhatnak újra színpadra.
 
"Rendszeresen tartom a kapcsolatot a banda többi tagjával. A Whitesnake még mindig létezik és folyamatosan kapunk ajánlatokat is, de nem tudom szórakoztatni a közönséget, amíg nem vagyok megfelelő állapotban. Nemrég elestem, méghozzá nagyon rosszul, ami nyilván szintén nem segített. Elszakadt mindkét rotátorköpenyem, ami bizonyára megnehezítené a dolgomat a színpadon, emellett pedig a sok ízületi gyulladás hatásai is egyre erősebben jelentkeznek. 
 
Maximálisan együttérzek Steven Tyler-rel. Szörnyű dolog megöregedni, mivel ilyenkor még nagyobb rajtunk a felelősség, hogy jól teljesítsünk és ne okozzunk csalódást senkinek. A közös barátainkon keresztül meg is üzentem Steven-nek, hogy sokat gondolok rá és a legjobbakat kívánom neki.
 
A Whitesnake-re visszatérve, semmit sem merek bevállalni, amíg nem stabilizálódik az egészségi állapotom. Más sem hiányzik, minthogy megint az történjen, ami tavaly, hogy útra kelünk, aztán egyszer csak le kell fújnunk az egészet. A szívem szakadna meg tőle. Nem tudom, mi lesz, de az nem túl biztató, hogy egy éve beteg vagyok."