Bejelentkezés

x
Search & Filters

David Vincent (ex-Morbid Angel) tanácsa a fiatal énekeseknek: "arra szeretnélek biztatni titeket, hogy legyetek egyediek!"



A Morbid Angel egykori és az I Am Morbid jelenlegi frontembere, David Vincent a Chaoszine-nek adott interjújában válaszolt arra a kérdésre, hogy mit tanácsol a fiatal metal énekeseknek.
 
"Legyenek olyan előadók, akik hatással vannak rátok! Minél több műfajból vannak ilyenek, annál jobb. Ne legyetek szűklátókörűek! A legfontosabb viszont az, hogy nézzetek bele a tükörbe, és tegyetek azért, hogy az az ember legyen a legjobb barátotok, akit ott láttok! Ne akarjatok úgy énekelni, mint valaki más! Őket már ismerjük. Titeket szeretnénk hallani, a saját hangotokat! Ha viszont a produkciótok úgy szól, mint egy 20-30 évvel ezelőtti zenekar rosszabb változata, akkor talán át kellene gondolnotok a dolgokat, és ezt nem rosszból mondom, csak arra szeretnélek biztatni titeket, hogy legyetek egyediek! Minél különlegesebb és izgalmasabb valaki, annál jobb. Tényleg csak ezt tudom tanácsolni."