Bejelentkezés

x
Search & Filters

El akarta rabolni egy földönkívüli a King's X frontemberét



A King's X frontembere, Doug "Dug" Pinnick a The Metal Voice-nak adott interjújában arról beszélt, hogy mindössze hároméves volt, amikor el akarta rabolni  őt egy földönkívüli, és bár sokáig neki is voltak kétségei ezzel kapcsolatban, az Ősi idegenek című sorozatnak köszönhetően meggyőződött róla, hogy mindez tényleg megtörtént.
 
"Onnan tudom, hogy hároméves voltam, hogy az anyukám még ott volt mellettem, nem sokkal ezután pedig elment és évekig nem is láttam. Ami azt illeti, éppen ez volt az utolsó emlékem róla abból a korai időszakból. Ahogy visszatértem ebből az élményből, az ő ölében feküdtem és sírtam. Az egész azzal kezdődött, hogy aludtam, amikor bejött a szobámba egy hosszú szőke hajú, nagyon magas lény. Egy ezüst övvel átkötött köntöst és szandált viselt. Kivezetett a hátsó ajtón, aztán pedig felfelé mentünk. Nagyon világos volt odakint, pedig még éjszaka volt. Ekkor kezdtem úgy érezni, hogy ebből valami baj is lehet, úgyhogy megpróbáltam elszakadni az idegentől. Addig erőlködtem, míg végül elengedte a kezemet, és sírva ébredtem anyukám ölében.
 
Sokáig azt hittem, hogy megőrültem és teljesen elment az eszem. Már a 40-es éveimben jártam, amikor elkaptam a tévében az Ősi idegenek című sorozatot, amelyben arról a négy földönkívüli fajról beszéltek, amely már kapcsolatba lépett az emberiséggel, és be is mutatták őket. Az északi idegennél döbbentem rá, hogy ezt a lényt láttam. Négy évtizeden át úgy voltam vele, hogy biztos csak álmodtam az egészet, erre egyszer csak megláttam a tévében azt a valamit, ami annak idején megfogta a kezemet és el akart vinni. Ekkor állt össze számomra a kép, és azóta tudom, hogy tényleg megtörtént. Fogalmam sincs, hogy mi volt a célja, de hiszek a földönkívüliekben és minden ilyesmiben."