Bejelentkezés

x
Search & Filters

Elmarad a budapesti Aerosmith koncert!



Sajnálattal értesítjük a közönséget, hogy a 2022. július 10-re a Puskás Arénába meghirdetett Aerosmith koncert – ahogyan a teljes európai aréna turné – lemondásra került. A zenekar a következőket üzeni a rajongóinak:
 
„Mély sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a 2022 júniusára és júliusára tervezett európai turnénkat le kell mondanunk. Figyelemmel kísérve a jelenlegi helyzetet, az utazási logisztikával kapcsolatos bizonytalanság, valamint a COVID-korlátozások és egyéb problémák fennállása miatt világossá vált, hogy a régióban nem tudjuk megtartani nyári koncertjeinket. Rajongóink egészsége, biztonsága és lelki jólléte az első számú prioritásunk. Hamarosan visszatérünk, addig is vigyázzanak magukra, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.”
 
Amennyiben belépőit online, a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül vásárolta, jegyterjesztő partnerünk hamarosan jelentkezik a vásárláskor regisztrált email címen a további információkkal, ezzel kapcsolatban a jegyvásárlóknak további teendőjük nincs. Jegyirodában történt vásárlás esetén kérjük jelentkezzenek a refund@funcode.hu email címen.
 
Köszönjük türelmüket és megértésüket!